Klasik Friends - Dizi Yorumları

İlk defa Friends'i izlerken sıkıldım (6x20) bu kadar boş bir bölüm görmedim. Sürekli eskilerden gösterdiler flashback sahneleri vardı. Zaten bu paralel Friends bölümlerini de beğenmemiştim yani 3, 4 bölümdür iyi gitmiyor dizi. :(

6x25 Sezon Finali

Bu sezon 1 bölüm fazladan izledik. :D Ne çabuk bitirdim neyse daha önümde 90'a yakın bölüm var. :Z

Tam her şey mahvoldu derken...

Chandler Monica'ya evlenme teklif etti, son sahnede Joey, Monica gitti deyince şok olmuştum ama Monica da sürpriz yapmış. Çok tatlılardı. :bhr:

40 yaşından sonra evlenecek yedek seçme olayı da çok komikti. Phoebe uyanıklık yapıp hem Ross'u hem Joey'i kapmış neyse ki Rachel olaya el attı kura çekip eş seçtiler. :D Rachel - Ross / Phoebe - Joey, tam hayal ettiğim gibi oldu. :F

6x3

Zayıf bir bölümdü 1-2 sahne haricinde pek güldürmedi. Ross'un bölüm içindeki tavırları iyiydi. :D

Puanım: 7.5/10

7x10

Friends'in noelli bölümleri ayrı bir güzel oluyor. :D Bu bölüm efso oldu, Noel baba, Superman, ve Armadillo kostümlü "Paskalya tavşanı cenazesi". :F

94Bj8r.jpg

1x1

İlk 10dk, eh işte
Sonraki 5 dakika himym izliyorum zaten, başka zaman inş .s.s
Son 5 dakika durdurup ilk sezonu indirmeye başladım. :F

Espiriler çok iyi gerçekten, bayağı hoşuma gitti. Jen reyizin bebeliğini görmekte güzeldi.

9/10

1x1

İlk 10dk, eh işte

Espiriler çok iyi gerçekten, bayağı hoşuma gitti. Jen reyizin bebeliğini görmekte güzeldi.

9/10
Aramıza hoş geldin. :Z Senin izlemediğini bilseydim kesinlikle izlettirmeye çalışırdım çok önceden. :A Ben de 7. sezonun sonundayım gerçekten insanın izledikçe izleyesi geliyor bu diziyi. :bhr:

Mom'a da devam edersen süper olur. :D

@sokak sanati ciğerim sen ne yaptın? :A

Aramıza hoş geldin. :Z Senin izlemediğini bilseydim kesinlikle izlettirmeye çalışırdım çok önceden. :A Ben de 7. sezonun sonundayım gerçekten insanın izledikçe izleyesi geliyor bu diziyi. :bhr:

Mom'a da devam edersen süper olur. :D

@sokak sanati ciğerim sen ne yaptın? :A
Bir süre ayrılacağım internet alemindende, herkesce sevilen dizileri test edip, seçiyorum. :Z

Mom bayağı sarkacak. :( En erken tarih eylül felan .s

Bir süre ayrılacağım internet alemindende, herkesce sevilen dizileri test edip, seçiyorum. :Z

Mom bayağı sarkacak. :( En erken tarih eylül felan .s
Stok yapıyorsun yani. :D O zaman bir dizi önereyim internet aleminde bayağı seviliyor bana da @OzaN önermişti "Seinfeld". Friends'den daha eski bir dizi ama internette hep efsane dizi bölümünde yer alıyor. :) (Not ben beğenmedim diziyi ama sen bak. :D)

Leyn onu da indirsene torrenti var vereyim mi link? :( Sen bıraktığın bölümden sonra olaylar bir açıldı bilsen oo neler neler. :S

Stok yapıyorsun yani. :D O zaman bir dizi önereyim internet aleminde bayağı seviliyor bana da @OzaN önermişti "Seinfeld". Friends'den daha eski bir dizi ama internette hep efsane dizi bölümünde yer alıyor. :) (Not ben beğenmedim diziyi ama sen bak. :D)

Leyn onu da indirsene torrenti var vereyim mi link? :( Sen bıraktığın bölümden sonra olaylar bir açıldı bilsen oo neler neler. :S
Versende yorumumu göremiceksin ki. .s.s

1080p felansa ver indireyim bari. :A

1x1

İlk 10dk, eh işte

9/10
HIMYM izliyorum zaten mi? :( Dymmş olym. .ss

Ben kaplumbağa gibiyim zaten.:F 2. Sezonun bur yerinde karşılaşırız.:X@Titanium

Dün akşam 2 bölüm izlemiştim bugün 1. Sezon biter her halde.:F @mrt-06
Bir bitiremedim 1. sezonu. :F

SD nedir? :( Yeni dönem dizileri 1080p aşağısı kurtarmaz .s.s

Arkadaş grubu, kafede+evde geçen bir ilk bölüm. Aklıma geldi napayım .s

Olursa 2. sezon buluşuruz. :D :D
Ne yapıcan 1080p'yi? 😱 @Amoureux vol183272915. :F

TWD ve Friends'i 720p indiriyorum birde 1080p indiriyorum fark yok fazla yani gereksiz bence o kadar yüksek indirmek hem adil kullanım var. :S