Bittiği için ağladım ben. Yoksa asla hepsi ölmüyor. Öldüklerini de nereden çıkardınız? .ssOha kötü sonla mı bitecek.
Deminki yazdığın mesajdan ben finali kafamda kurdum bile, biraz Türk dizisi sonu gibi oldu ama. .ssBittiği için ağladım ben. Yoksa asla hepsi ölmüyor. Öldüklerini de nereden çıkardınız? .ss
Yani baya Türk dizisi olmuş.Deminki yazdığın mesajdan ben finali kafamda kurdum bile, biraz Türk dizisi sonu gibi oldu ama. .ss
Ross ve Rachel büyük bir kavga eder ve bunun sonucu Rachel evi terk eder, şehir dışına giderken araba kaza yapar ve Rachel ölür.
O kadar da değil. Neyse ben niye finali düşünüyorsam daha 6. sezona başlamadım önümde çok bölüm var.Yani baya Türk dizisi olmuş.Sonra da Ross saçı sakalı salmış bir şekilde Rachel'ın mezarında ağlasın.
8'i bitirmeyen bakmasın. Ya da emin olayım 9'u bitirmeyen.
8'i bitirmeyen bakmasın. Ya da emin olayım 9'u bitirmeyen.Maalesef. Dizinin keşke olmasaydı dediğim tek şeyi. Bayağı da uzatıyorlar üstelik.
Haklısın reyiz bayağı merak ettirici şekilde yazmışım, sileyim spoiyiyi zaten Berkan cevap verdi.Lan basma dedin basmamak için zor tutuyorum kendimi
Hiç etiketlemeseydin beni daha iyiydiÇok saçmaymış. Açıkçası hayal kırıklığı yaşadım ben hep Phoebe ve Joey birlikte olacak diye bekliyordum.
Haklısın reyiz bayağı merak ettirici şekilde yazmışım, sileyim spoiyiyi zaten Berkan cevap verdi.
Şimdi konuya girip tıklarsın falan diye etiketledim.Hiç etiketlemeseydin beni daha iyiydi
Yok ya bakmazdım bileŞimdi konuya girip tıklarsın falan diye etiketledim.
Belli mi olur, belki o da olur?Çok saçmaymış. Açıkçası hayal kırıklığı yaşadım ben hep Phoebe ve Joey birlikte olacak diye bekliyordum.
Haklısın reyiz bayağı merak ettirici şekilde yazmışım, sileyim spoiyiyi zaten Berkan cevap verdi.
Sildik o kadar daha nerden bakıyorsun.Yok ya bakmazdım bile
Şimdi hafiften baktım ama Rachel ve Jo kısmını gördüm
İlk sezondan beri bekliyorum bunu umarım olur, böyle dediğine göre olacak da herhalde.Belli mi olur, belki o da olur?
Yoo öyle bir şey demedim ama Allah'tan ümit kesilmez.Sildik o kadar daha nerden bakıyorsun.
İlk sezondan beri bekliyorum bunu umarım olur, böyle dediğine göre olacak da herhalde.