Klasik Friends - Dizi Yorumları

Yine suçlu olmuş olacaktın ki.

Belki finaldendir de spoiler olarak yemişimdir belli değil yani. Sürprizi kaçmış değil tam olarak.
Başına feci spoi yazdık herhalde ne suçum olacaktı.
Kendi mousen kendi kararın.

Sen hep aklımda soru işaretleri bırakıyorsun ya net bir söylemin yok şu dizi konusunda.

Friends 3x25 SEZON FİNALİ

Çok güzeldi sezon finali doyamadım valla bitmesin diye dk'ya bakıyordum sürekli, umarım 4. sezon da kaldığı yerden devam eder.

Phoebe annesini buldu sonunda ama ben o sarışın kadının annesi olduğunu anlamıştım zaten hareketleri, konuşmaları ayını Phoebe gibiydi.

Chandler ve Monica arasında bir şeyler olacak gibi yeni sezonda çok keyifli sahneler olacaktır bu ikilinin, yakışıyorlar da.

Ross umarım doğru tercihi yapmıştır Rachel yumuşamıştı ona karşı....

Çıplaklık oyunu da çok iyiydi.

Puanım: 10/10

@mrt-06 7. sezonun ortasındayım ve bozulmanın b'si yok. Bu konuda endişen olmasın.

@mrt-06 7. sezonun ortasındayım ve bozulmanın b'si yok. Bu konuda endişen olmasın.
Çok tatlı dizi ya ben şuana kadar sadece bir bölümü beğenmedim belki hatırlarsın Ross bir konuşmaya gidecek işte herkes hazırlanıyor daha doğrusu tüm bölüm hazırlanamıyorlar o bölüme gıcık olmuştum çok sıkıcıydı geri kalan tüm bölümler çok keyifli geçti özellikle 3. sezon.

Karakterler çok iyi kurgulanıyor sadece ana karakterler değil konuk olarak katılanlar da dizinin en büyük artısı da bu zaten ama ben 10 sezon boyunca nasıl konu üretecekler senaristler diye merak ediyorum açıkçası senin şimdi söylediğin içimi rahatlattı.

Yapımcısı Birol Güven olsaydı keşke bu dizinin yeniden çekerdi diziyi. .ss

Çok merak ediyorum yeni sezonları sen bu hızla gidersen sana yetişirim.

Yani benim de ara ara sıkıldığım yerler olmadığı değil ama hatırlamıyorum bile nerede sıkıldığımı.
En çok güldüğün kim?

Her yıl öyle dedikodular çıkıyor ama dizi değil de belki bir film olabilir.

Benim bitirmem uzun sürer. Bir süre sonra yavaşlıyorsun ya. Sona yaklaşınca.
Ama bitince yeniden başlayacağım.

Ben hayatımın sonuna kadar sonsuz döngüye almayı düşünüyorum Friends'i.

Zaten bir döngü 5-6 yılda anca biter benim izleme hızımla. 5-6 yılda bir aynı bölümleri izlemek de hiç sorun olmaz.

İlk başlarda Chandler favorimdi daha sonra değişti. Phoebe'ye çok gülüyorum ayrıca çok tatlı, zaten şarkıları efsane.
Senin? Gerçi Joey de iyi.

Chandler kiloluyken daha iyiydi zayıflayınca biraz iticilik geldi sanki. .ss

Youtube'de fragmanı bile var umarım ben bitirene kadar başlar film kesmez beni.

Herkes aynı şeyi diyor. @OzaN da bitirince yeniden başlayacakmış.

Benim ilk başta Phoebe favorimdi ama sonradan Joey ve Chandler ikilisi daha çok güldürmeye başladılar.

Chandler biraz değişiyor, tip olarak.

O fragman yalanmış ya.
Dizi yapılma ihtimali çok az bence.

Tekrar başlamaz onu unutun. O ekibi tekrar bir araya getirecek para birimi icat edilmedi.
Zaten aynı tat olmaz bence, efsane olarak bırakmaları daha iyi.

Joey'yi Episodes'ta izliyorum. Pheobe'nin Comeback'i izledim şimdi Web Therapy'ye de başlamayı düşünüyorum. Jennifer Aniston zaten filmlerde falan hep karşımıza çıkıyor. Matthew Perry'nin de yeni dizisi başlıyor birkaç haftaya.

Tabii hiçbiri Friends'in yerini tutmaz ama şimdi çekmeye kalksalar çekecekleri şey de Friends'in yerini tutmaz.

Benim ilk başta Phoebe favorimdi ama sonradan Joey ve Chandler ikilisi daha çok güldürmeye başladılar.

Chandler biraz değişiyor, tip olarak.

O fragman yalanmış ya.
Dizi yapılma ihtimali çok az bence.
Aslında her karakterin komik yanları var Monica'nın takıntıları da çok iyi.

Birde sakal bıraktı şimdi daha ne kadar değişecek merak ediyorum, hep uyuşturucudan. .ss

Geçen Ozan bir konu açmıştı ABD'deki Fox biten 4 dizisini yeniden çekecekmiş diye belki Warner Bros ve NBC gaza gelip yeniden çekme kararı alırlar?

Ayrıca Friends diye TV Showu da varmış.
Onu biliyor musun diziyle ilgili mi yoksa isim benzerliği mi?

Aynen. Hepsini seviyoruz.

Çok zor.
Ama çekilirse bile hayal kırıklığı olur, beklentiden dolayı.

Yok bilmiyorum. Bence sen de pek kurcalama çünkü öğrendiğin spoiler dışında da şaşıracağın bazı yerler olabilir.

O zaman film çeksinler ona da razıyım çünkü Friends bitince ne yapacağımı bilmiyorum her gün izliyorum hayatım bir parçası oldu sanki daha doğrusu günlük bir alışkanlık oldu. Başa dönsem artık sonunu biliyorum aynı tadı vermez.

Ben izlediğim diziler bitince çok duygulanıyorum birde böyle bir dizi bitince.... Neyseki 10 sezon daha çok bölüm var.

Yaz gelsin hepsinin listesini senden alıcam zaten

Haklısın en iyisi 4. sezondan sonra ben de yavaşlıyım.
Nasıl yavaşlarım bilmiyorum ama deneyeceğim.

Valla ben kendi taktiğimle memnunum. Kendime 4-5 tane dizi buldum. Hepsinden birer sezon dönüşümlü olarak izliyorum. Hiçbiri bitmemiş oluyor. Friends'i iyice özlediğimde de ayrı bir güzel geliyor. 4 yıl falan oldu herhalde hala bitmedi tüm sezonlar.

Friends'in yeri ayrı ama başka güzel komediler de yok değil.

4 yıl mı? 😱 Alternatif komedi dizileri bulayım ben de kendime o zaman? Böyle giderse yaza kalmadan biter, zaten yazın sıkılıyorum bitmemesi lazım.

Yukarıda birkaç dizi yazmıştın onlara bakayım ben bugün en iyisi, umarım severim. .ss

Uzun soluklu üç tane iyi komedi söyleyim sana:

Seinfeld
Modern Family (hala devam ediyor)
How I Met Your Mother (tarz olarak Friends'e tek benzeyen)

The Big Bang Theory'yi de ekleyecektim ama onu sevmiyordun diye hatırlıyorum.

Dört tane de az bölümlü iyi komedi:

Episodes (Joey var)
Brooklyn Nine-Nine
The Comeback (Pheobe var ama Friends tarzıyla hiç alakası yok biraz deneysel bir iş sevmeyebilirsin)
Coupling (bu da Friends'e benziyor tarz olarak ama o kadar iyi değil)

Özellikle son dördü Friends seviyesine yakın bile değil ama işte bir Friends kolay yetişmiyor.

How I Met Your Mother'ı biliyorum abimle izliyoruz arada.
Ben pek ısınamadım diziye ama son izlediğim iksir bölümü güzeldi.

The Big Bang Theory'i sevmiyorum evet nasıl da unutmamışsın anti mesajlarımı.
Gerçi bu diziyi ilk izlediğim zaman yabancı dizi izleme alışkanlığım yoktu belki şimdi başlasam sevebilirim ama yine de başlamak içimden gelmiyor. 🙂

Yazdıklarının içinde demin araştırmıştım Episodes'ı, Joey dışında bu dizide Phoebe de oynuyor? Öyle gördüm galiba.

Brooklyn Nine-Nine'yi de çok övüyorlar. O zaman ben bugün Brooklyn Nine-Nine ve Episodes'ın ilk bölümlerini izleyeyim beğenmezsem diğer dediklerine bakarım. Teşekkürler.

Ya arada izlemekle bence olmaz dizi işi daha önce de söylemiştim diye hatırlıyorum. Friends'ten de ortalardan rastgele birkaç bölüm izlesen bu kadar sevmezdin herhalde. Karakterleri tanımak, alışmak lazım.

Birkaç bölüm izle bence iki diziyi de. Episodes'ta zaten kesin izlemen lazım çünkü Joey ilk bölümde hiç yok gibi bir şey. Sonraki bölümlerde başrol sayılır.
Bir de Matt LeBlanc dizide kendini oynuyor araştırdıysan görmüşsündür zaten.

Yani diyorsun ki How I'ı da bir dene en başından.
Tamam zaten baktım da bölümlerini buldum Episodes'un birazdan izlerim hazır boşken.

Peki hiç Ross'dan bahsetmedin o dizilerde oynamıyor mu? Araştırdım sanırım yapımcılık yapıyormuş.

Evet bir de senin hangi bölümlerini izlediğin önemli. Son sezonlardan izlediysen sonlarda çok bozdu o.
İlk 4-5 sezonu baya iyiydi ama.

O ortalardan kayboldu gibi. Yeni bir dizide başlayacak ama gelecek yıl. (Polisiye dizisinde. American Crime Story -AHS yapımcısından-)

Sanırım izlediğim son sezonları E2'de haftasonları izliyoruz. Çünkü bunlar şeyi öğrenmişti of unuttum hani bir şeyi sonradan öğreneceklerdi ya.
Neyse öyle işte ilk sezonları olmadığı kesin.

Baktım da cidden kaybolmuş Madagaskar yaptığı son iş, filmleri de hep eski. Keşke kendini uzaklaştırmasaymış herhalde tiyatroya ağırlık verdi. Gerçi 10 sezon Friends'den kim bilir ne kadar kazanmışlardır.