Freddie Stroma, Game of Thrones'un 6. Sezon Kadrosunda!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
Freddie Stroma, Game of Thrones'un 6. Sezon Kadrosunda!

COEbpUvWgAAyeDP-150x150.jpg

HBO'nun fenomen dizisi Game of Thrones'un 6.sezon çekimleri devam ederken, yeni sezonda yer alacak isimler belli olmaya devam ediyor.

Yeni sezonda göreceğimiz isimlere bir yenisi daha eklendi ve Ian McShane, Max von Sydow, Pilou Asbaek ve Ned Stark'ın çocukluğunu canlandıracak Sebastian Croft'un ardından Freddie Stroma diziye katılan son isim oldu.

Daha önce UnReal ve Pitch Perfect gibi yapımlarda yer alan 28 yaşındaki ingiliz aktör, 6. sezonda Samwell Tarly'nin kardeşi olan Dickon Tarly'i canlandıracak. Böylece Randyll Tarly söylentileri devam ederken Tarly hanedanının ilk üyesi açıklanmış oldu.

Game of Thrones, altıncı sezonuyla 2016 ilkbaharında ekranlara dönecek.

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Ben şu anda şok yaşıyorum.O şişko çocuğa böyle kardeş.😱
Çocuk yakışıklıymış.:X

Böylece 5 yeni karakter açıklandı. En az 5 yeni karakter daha açıklanacak. Umarım 1 yıldız isim kadroya katılır diyeceğim ama Game of Thrones kendi yıldızlarını yaratıyor. :)

Ben şu anda şok yaşıyorum.O şişko çocuğa böyle kardeş.😱
Çocuk yakışıklıymış.:X
aynı şeyi yazacaktım bende :) o balon sam e böyle kardeş yakışmamış bunu bisiklet pompası ile şişirip sam in ölçülerine yaklaştırmaları lazım :)

Böylece 5 yeni karakter açıklandı. En az 5 yeni karakter daha açıklanacak. Umarım 1 yıldız isim kadroya katılır diyeceğim ama Game of Thrones kendi yıldızlarını yaratıyor. :)
katılıyorum game of thrones a yıldız gerekmiyor:) zaten var olan kadroya banu alkan ı koysan o bile yıldız olur :)

aynı şeyi yazacaktım bende :) o balon sam e böyle kardeş yakışmamış bunu bisiklet pompası ile şişirip sam in ölçülerine yaklaştırmaları lazım :)

katılıyorum game of thrones a yıldız gerekmiyor:) zaten var olan kadroya banu alkan ı koysan o bile yıldız olur :)
Samwell Tarly'nin komple ailesi belli oldu aslında da oyuncular tanınmadığı için konuları tek tek açmadım. Bir yan karakterin üstünden bile tek sezonluk cazibe yaratabiliyorlar. GoT işte bu kadar derinlikli bir dizi, isteseler 10-15 sezon rahatlıkla götürebilirler. :)

Samwell Tarly'nin komple ailesi belli oldu aslında da oyuncular tanınmadığı için konuları tek tek açmadım. Bir yan karakterin üstünden bile tek sezonluk cazibe yaratabiliyorlar. GoT işte bu kadar derinlikli bir dizi, isteseler 10-15 sezon rahatlıkla götürebilirler. :)
sam ve ailesine fazla yer vermeseler daha güzel olacak bence... sam e katlanamıyoruz şimdi birde ailesi başımıza bela olmasın benim merak ettiğim cüce ile khaalesi cephesinde neler olacak arya cephesinde değişen neler olacak sam hiç ilgi alanımda değil :)

@Çiğdem- in zaten favorisi sam di bu tipi değil :))

sam ve ailesine fazla yer vermeseler daha güzel olacak bence... sam e katlanamıyoruz şimdi birde ailesi başımıza bela olmasın benim merak ettiğim cüce ile khaalesi cephesinde neler olacak arya cephesinde değişen neler olacak sam hiç ilgi alanımda değil :)

zaten @Çiğdem- gece nöbetçielrine katılmaya karar vermiş diyolla :A

sam değil bee abisi dean benim favorim jensen ackles :love1::love1::love1:

supernaturalda sam var abisi dean :) dean i oynayan oyuncu jensen yani çiko parlak aşkına dizileri birbirine karıştırdı .:F
Gözü kör mü bu kızın Game of Thrones konusunda, Supernatural'daki Sam'ın ne işi var. Bu arada parlak tercihi şaşırtmadı. :) Ama onu alsa alsa Samwell Tarly gibi şişko biri alır. :)

sam değil bee abisi dean benim favorim jensen ackles :love1::love1::love1:
ay bu mesajla 100 yıl dalga geçeriz ayol koşun @destere @sürgünüm :A

yüzyılın pot u bu sanırım :)) şişko sam kadar başına taş düşsün @Çiğdem- :))

çok benziyorlar gerçekten :A @Çiğdem- :A
game-of-thrones-season-4-sam-john-bradley-hbo.jpg

Sam-and-Dean-supernatural-vs-twilight-9721986-487-604.jpg
çiğdemin favorisi üstteki sam :) balık etli balık butlu oğlanlardan hoşlanırım demişti:)))

yüzyılın pot u bu sanırım :)) şişko sam kadar başına taş düşsün @Çiğdem- :))

çiğdemin favorisi üstteki sam :) balık etli balık butlumu oğlalardan hoşlanırım demişti:)))
çok benziyorlar gerçekten :A @Çiğdem- :A
game-of-thrones-season-4-sam-john-bradley-hbo.jpg

Sam-and-Dean-supernatural-vs-twilight-9721986-487-604.jpg
Gözü kör mü bu kızın Game of Thrones konusunda, Supernatural'daki Sam'ın ne işi var. Bu arada parlak tercihi şaşırtmadı. :) Ama onu alsa alsa Samwell Tarly gibi şişko biri alır. :)
aaa nerden bileyim ayoll sam diyince süpernaturalı diyor sandım bende dean dedim ne var bunda :F:F:F