Freddie Stroma, Game of Thrones'un 6. Sezon Kadrosunda!

aaa nerden bileyim ayoll sam diyince süpernaturalı diyor sandım bende dean dedim ne var bunda :F:F:F
Senin yüzünden Giresunluların adı çıkacak. Öyle bir karıştırmışsın ki; çözene kadar beynim yandı. :)

aaa nerden bileyim ayoll sam diyince süpernaturalı diyor sandım bende dean dedim ne var bunda :F:F:F
senin sonun kötü bak bir kere de @destere ali larterle ali lukunkuyu karıştırmıştı neredeyse babalara geliyordu :A
upload_2015-10-20_21-24-24.jpeg
lukunku.jpg

süperportakalın yan etkileri bunlar o yüzden bırak şu diziyi dedim artık herşeyi birbirine karıştırmaya başladın :)

senin sonun kötü bak bir kere de @destere ali larterle ali lukunkuyu karıştırmıştı neredeyse babalara geliyordu :A
Ekli dosyayı görüntüle 46823
lukunku.jpg
sonra karışıklığı önledik sen lukunkuyu kaptın ben larteri öylece o iş halloldu :))

Senin yüzünden Giresunluların adı çıkacak. Öyle bir karıştırmışsın ki; çözene kadar beynim yandı. :)
koskoca forumda en saftirik arkadaş senin hemşerin çıktı :)) ne kadar şansızsın :)