Nerede almadı seni. Çocuk sana cevapta veriyor işte daha ne yapsın.birşey istemiyorum çiğdem ondan
siz beni kırmazsınız biliyorum ama @GunesinOglu uzun zman oldu
takibe almadı bunu ben yapsam neyse susayım ya
Nerede almadı seni. Çocuk sana cevapta veriyor işte daha ne yapsın.birşey istemiyorum çiğdem ondan
Nerede almadı seni. Çocuk sana cevapta veriyor işte daha ne yapsın.
birşey istemiyorum çiğdem ondan
Demek seni kırarım he.Bir daha sana cevap veriyor muyum hadi bakalım ....
Bazı şeyleri çok büyütüyorsun bence. Sanki bu forum hayatının anlamı gibi bir şey olmuş sende.forumda nerede olacak harun tamam istemiyorum birşey ben
Bazı şeyleri çok büyütüyorsun bence. Sanki bu forum hayatının anlamı gibi bir şey olmuş sende.
@Harunnn60 ve çiğdem beni kırmaz ama cengo demiş gerisinide söylemiyimDemek seni kırarım he.Bir daha sana cevap veriyor muyum hadi bakalım ....
@Harunnn60 ve çiğdem beni kırmaz ama cengo demiş gerisinide söylemiyim
@Harunnn60 ve çiğdem beni kırmaz ama cengo demiş gerisinide söylemiyim
sende az değilsin karadeniz hogatha sı )
vadikızı nın masum mesajlarını nerelere çekiyorsun nerelere? allah seni bana nasip eder inşallahta ömür boyu saçlarını yolarım ))
kız yok yahu @GunesinOglu oda kırar demedim ben olu rmu öyle şey
oda beni kırmaz ben siz dedim sen demedim öyle olsa direkt cengiz
derim ben o beni kırar demedim çiğdem
allahım şükürler olsun biride beni doğru anlıyor yaa
onların hepsi artniyetli hepsi ? baksana seni kızdırmak için ellerinden geleni yapmışlar )
@Harunnn60 bu çetenin elebaşısı @Çiğdem- zaten tam bir cadaloz düşmeye gör arkanda süpürgeyle itekler
@GunesinOglu desen güneş bile oğlanı beğenmeyip şutlamış dünyaya öyle kızarmış kurbağa gibi dolaşıyor dünyada )
yok @GunesinOglu beni severde diğerlerini bilemicem şaka tabii ki şakasına
beni kızdırmak istiyorlar işte yoksa üçüde beni severler
valla senide desteklemeye gelmiyor hanı ? bir destekleyelim dedik hepsini savundun bizi ortada bıraktın aha ne halin varsa gör aranıza girmiyorum bundan sonra ?
bir şartla affederimayy tamam alında senide çok seviorum ben canım arkadaşım benim
bir şartla affederim
@Çiğdem- den @Harunnn60 dan ve de @GunesinOglu undan nefret ediyorum dersen seni affedebilirim başka türlü asla )
Öyle mi Melek Hanım. 😱 Demek bilemiyorsun emin değilsin yani. )) İyi bizde emin olmayalım senden o zaman ))yok @GunesinOglu beni severde diğerlerini bilemicem
Öyle mi Melek Hanım. 😱 Demek bilemiyorsun emin değilsin yani. )) İyi bizde emin olmayalım senden o zaman ))
@Çiğdem- görüyor musun
Savunmuşta orada ki mesaja şaşırdım biraz. Sevgisinden emin olmadığı insanları neden savunur oda ayrı mesele.kıza yüklenmeyin bak siz yokken bile sizi satmadı sonuna kadar savundu hatta beni kırmak pahasına sizi savundu hemde) ben onun yerinde olsam anında satardım ))
işte kırmamak için ? maksat sizi kırmıyor yoksa ne kadar hain olduğunuzu o da biliyor )Savunmuşta orada ki mesaja şaşırdım biraz. Sevgisinden emin olmadığı insanları neden savunur oda ayrı mesele.
Senide gördük @Çiğdem- ile arkamızdan çok güzel konuşmuşsun.işte kırmamak için ? maksat sizi kırmıyor yoksa ne kadar hain olduğunuzu o da biliyor )