Olmadı bu. Efsaneler bırakın efsane olarak kalsın, bizdeki Pusu gibi çöp haline gelmesin, eski Vadi ye oranla?
Yine de bir yanım, o eski efsaneliğini gözümde bitirecek diye başlamasın diyor, bir başka yanım çok özlediğim için başlasın bir an önce diyor.
Eğer yönetmen, senarist filan aynıysa kalitede çok düşme olmaz büyük ihtimal?
Tabi T-Bag, Fernandao Sucre gibi isimlerin de olması gerek. Keşke Brad Bellick ile John Abruzzi gibi isimler de olabilseydi, ama maalesef tabi.
Final hakkında spoiler
final sahnesinde zaten Scofield'in ölmediği açıktı, en azından ben inanmamıştım . Breaking Bad spoiler
Tıpkı Walter White gibi o da ölmedi.
Not : Eğer eskisi gibi gerilim, heyecan ve merak dolu olur da, üstüne yalnızca 10 bölümlük sezon olursa ve GOT gibi 1 yıl beklemek zorunda kalırsam, kafayı yerim! GOT en azından bir Prison Break hiçbir zaman olamadı, ama bu Prison Break. Eski kalitede bir diziye 10 bölüm yetmez.
Oz dizisinide izleyemedim, hapishane dizilerinden hoşlanmıyorum izlerken sıkılıyorum. Kolay kolay bir diziyi yarıda bırakmam ama Netflix'in Orange Is the New Black'ide bu yüzden yarıda bıraktım. Sıkılıyorum bir süre sonra en fazla 5-10 bölüm işte.
Oz dizisinide izleyemedim, hapishane dizilerinden hoşlanmıyorum izlerken sıkılıyorum. Kolay kolay bir diziyi yarıda bırakmam ama Netflix'in Orange Is the New Black'ide bu yüzden yarıda bıraktım. Sıkılıyorum bir süre sonra en fazla 5-10 bölüm işte.
Sarah ile konuşmuşlar teklif gelirse kabul ederim kariyerimin zirve işlerinden biriydi demiş. ( diziye vefa borcu var sonuçta ) ama şuan sadece 2 oyuncu resmileşti işte. Büyük ihtimal oynar diyor yabancı basınlar.
Sarah ile konuşmuşlar teklif gelirse kabul ederim kariyerimin zirve işlerinden biriydi demiş. ( diziye vefa borcu var sonuçta ) ama şuan sadece 2 oyuncu resmileşti işte. Büyük ihtimal oynar diyor yabancı basınlar.
yeni dizilere başlamayacağım bir süre o yüzden çok güzel diziler bulursan başlama mutlaka bişeyler izlemek istiyorsan orta karar şeyler izle kalitelileri birlikte izleriz
yeni dizilere başlamayacağım bir süre o yüzden çok güzel diziler bulursan başlama mutlaka bişeyler izlemek istiyorsan orta karar şeyler izle kalitelileri birlikte izleriz