Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben tam hatırlamıyorum aam dönemin en popüler dizisiymiş hatta insanlar Lost mu? Prison Break mi? diye hep yarış yaptırırlarmış. Bende 2013 yılında tüm sezonlarını izlemiştim.
Olmadı bu. Efsaneler bırakın efsane olarak kalsın, bizdeki Pusu gibi çöp haline gelmesin, eski Vadi ye oranla?
Yine de bir yanım, o eski efsaneliğini gözümde bitirecek diye başlamasın diyor, bir başka yanım çok özlediğim için başlasın bir an önce diyor.
Eğer yönetmen, senarist filan aynıysa kalitede çok düşme olmaz büyük ihtimal?
Tabi T-Bag, Fernandao Sucre gibi isimlerin de olması gerek. Keşke Brad Bellick ile John Abruzzi gibi isimler de olabilseydi, ama maalesef tabi.
Final hakkında spoiler
final sahnesinde zaten Scofield'in ölmediği açıktı, en azından ben inanmamıştım . Breaking Bad spoiler
Tıpkı Walter White gibi o da ölmedi.
Not : Eğer eskisi gibi gerilim, heyecan ve merak dolu olur da, üstüne yalnızca 10 bölümlük sezon olursa ve GOT gibi 1 yıl beklemek zorunda kalırsam, kafayı yerim! GOT en azından bir Prison Break hiçbir zaman olamadı, ama bu Prison Break. Eski kalitede bir diziye 10 bölüm yetmez.
harika bir haber eski dostlarla yeniden karşılaşacağız Wentworth Miller ın the flash da oynaması çok büyük hataydı öyle kaliteli bir oyuncunun flash da ne işi olur zamanında bu diziyi izlemişmiydin @sürgünüm@xemrexxx izlemediyseniz çok şey kaçırdınız
ilk iki sezonu harikaydı üçüncü ve dördüncü sezonları biraz daha düşük ayardaydı burdada @Tolstoyevski nin kulağını çınlatalım T bag dizinin en renkli karakteriydi mutlaka olmalı .. bide william fitchner (alex mahone) iyi bir vatandaştı o da olsun
@Harunnn60 sarah wayne ( doktor sara tancredi ) dönecekmiymiş diziye ?
harika bir haber eski dostlarla yeniden karşılaşacağız Wentworth Miller ın the flash da oynaması çok büyük hataydı öyle kaliteli bir oyuncunun flash da ne işi olur zamanında bu diziyi izlemişmiydin @sürgünüm@xemrexxx izlemediyseniz çok şey kaçırdınız
ilk iki sezonu harikaydı üçüncü ve dördüncü sezonları biraz daha düşük ayardaydı burdada @Tolstoyevski nin kulağını çınlatalım T bag dizinin en renkli karakteriydi mutlaka olmalı .. bide william fitchner (alex mahone) iyi bir vatandaştı o da olsun
eskilerde öne çıkan bir çok diziyi son üç senede izledim ama 24 izlemeye fırsatım olmadı belkide izlemeye başlasam çokda severdimde başlayamadık yani prison u izlemedin bu yaza doğru boşlukta izlersin artık
eskilerde öne çıkan bir çok diziyi son üç senede izledim ama 24 izlemeye fırsatım olmadı belkide izlemeye başlasam çokda severdimde başlayamadık yani prison u izlemedin bu yaza doğru boşlukta izlersin artık
Oz dizisinide izleyemedim, hapishane dizilerinden hoşlanmıyorum izlerken sıkılıyorum. Kolay kolay bir diziyi yarıda bırakmam ama Netflix'in Orange Is the New Black'ide bu yüzden yarıda bıraktım. Sıkılıyorum bir süre sonra en fazla 5-10 bölüm işte.
Oz dizisinide izleyemedim, hapishane dizilerinden hoşlanmıyorum izlerken sıkılıyorum. Kolay kolay bir diziyi yarıda bırakmam ama Netflix'in Orange Is the New Black'ide bu yüzden yarıda bıraktım. Sıkılıyorum bir süre sonra en fazla 5-10 bölüm işte.
Açmıştım haberini ama bulamadım şimdi. Sarah ile konuşmuşlar teklif gelirse kabul ederim kariyerimin zirve işlerinden biriydi demiş. ( diziye vefa borcu var sonuçta ) ama şuan sadece 2 oyuncu resmileşti işte. Büyük ihtimal oynar diyor yabancı basınlar.
Açmıştım haberini ama bulamadım şimdi. Sarah ile konuşmuşlar teklif gelirse kabul ederim kariyerimin zirve işlerinden biriydi demiş. ( diziye vefa borcu var sonuçta ) ama şuan sadece 2 oyuncu resmileşti işte. Büyük ihtimal oynar diyor yabancı basınlar.
yeni dizilere başlamayacağım bir süre o yüzden çok güzel diziler bulursan başlama mutlaka bişeyler izlemek istiyorsan orta karar şeyler izle kalitelileri birlikte izleriz
yeni dizilere başlamayacağım bir süre o yüzden çok güzel diziler bulursan başlama mutlaka bişeyler izlemek istiyorsan orta karar şeyler izle kalitelileri birlikte izleriz
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.