Fox'tan "Prison Break" Dizisine Onay!

Ben tam hatırlamıyorum aam dönemin en popüler dizisiymiş hatta insanlar Lost mu? Prison Break mi? diye hep yarış yaptırırlarmış. :D Bende 2013 yılında tüm sezonlarını izlemiştim. :D
O dönem 24 dizisini izliyordum dedim cevap yazmadın. Gelmiş geçmiş en iyi dizileri başında geliyor. :)

Unutmuşum Lost ve Nip/Tuck'ı da o dönem izledim. Eski izlediğim çok dizim var. :)

O dönem 24 dizisini izliyordum dedim cevap yazmadın. Gelmiş geçmiş en iyi dizileri başında geliyor. :)

Unutmuşum Lost ve Nip/Tuck'ı da o dönem izledim. Eski izlediğim çok dizim var. :)
Ben 24 dizinin popüler olduğunu biliyorumda hiç izlemedim o yüzden yorum yapmayım dedim. :D

Evet bu Nip/Tuck çok övüyorlar Özellikle Ekşi de. :D

Ben 24 dizinin popüler olduğunu biliyorumda hiç izlemedim o yüzden yorum yapmayım dedim. :D

Evet bu Nip/Tuck çok övüyorlar Özellikle Ekşi de. :D
İtiraf edeyim: Eskiden cinsel içerikli izleyecek program bulamıyorduk. Nip/Tuck'ın +18 bir çok bölümü var ben o yüzden başlamıştım. :):)

Adsız.png

Olmadı bu. Efsaneler bırakın efsane olarak kalsın, bizdeki Pusu gibi çöp haline gelmesin, eski Vadi ye oranla?

Yine de bir yanım, o eski efsaneliğini gözümde bitirecek diye başlamasın diyor, bir başka yanım çok özlediğim için başlasın bir an önce diyor.

Eğer yönetmen, senarist filan aynıysa kalitede çok düşme olmaz büyük ihtimal?
Tabi T-Bag, Fernandao Sucre gibi isimlerin de olması gerek. Keşke Brad Bellick ile John Abruzzi gibi isimler de olabilseydi, ama maalesef tabi. :(

Final hakkında spoiler
final sahnesinde zaten Scofield'in ölmediği açıktı, en azından ben inanmamıştım . Breaking Bad spoiler
Tıpkı Walter White gibi o da ölmedi.

Not : Eğer eskisi gibi gerilim, heyecan ve merak dolu olur da, üstüne yalnızca 10 bölümlük sezon olursa ve GOT gibi 1 yıl beklemek zorunda kalırsam, kafayı yerim! GOT en azından bir Prison Break hiçbir zaman olamadı, ama bu Prison Break. Eski kalitede bir diziye 10 bölüm yetmez.

niye çöp haline gelsin ki vadi her ne kadar düşsede oranlar
12 yıldır zirvede bu dizide öyle olacaktır eminim

ara ara baksamda sevmiştim fırsat bulursam ilk sezondan
başlıp izlicem inşallah:)

harika bir haber eski dostlarla yeniden karşılaşacağız :) Wentworth Miller ın the flash da oynaması çok büyük hataydı öyle kaliteli bir oyuncunun flash da ne işi olur :) zamanında bu diziyi izlemişmiydin @sürgünüm @xemrexxx izlemediyseniz çok şey kaçırdınız :)
ilk iki sezonu harikaydı üçüncü ve dördüncü sezonları biraz daha düşük ayardaydı burdada @Tolstoyevski nin kulağını çınlatalım :) T bag dizinin en renkli karakteriydi mutlaka olmalı .. bide william fitchner (alex mahone) iyi bir vatandaştı o da olsun :)

@Harunnn60 sarah wayne ( doktor sara tancredi ) dönecekmiymiş diziye ?

harika bir haber eski dostlarla yeniden karşılaşacağız :) Wentworth Miller ın the flash da oynaması çok büyük hataydı öyle kaliteli bir oyuncunun flash da ne işi olur :) zamanında bu diziyi izlemişmiydin @sürgünüm @xemrexxx izlemediyseniz çok şey kaçırdınız :)
ilk iki sezonu harikaydı üçüncü ve dördüncü sezonları biraz daha düşük ayardaydı burdada @Tolstoyevski nin kulağını çınlatalım :) T bag dizinin en renkli karakteriydi mutlaka olmalı .. bide william fitchner (alex mahone) iyi bir vatandaştı o da olsun :)

24 dizisini izliyordum ben o zamanlar. En efsane dizilerin başında geliyor.

24 dizisini izliyordum ben o zamanlar. En efsane dizilerin başında geliyor.
eskilerde öne çıkan bir çok diziyi son üç senede izledim ama 24 izlemeye fırsatım olmadı belkide izlemeye başlasam çokda severdimde başlayamadık:) yani prison u izlemedin bu yaza doğru boşlukta izlersin artık :)

eskilerde öne çıkan bir çok diziyi son üç senede izledim ama 24 izlemeye fırsatım olmadı belkide izlemeye başlasam çokda severdimde başlayamadık:) yani prison u izlemedin bu yaza doğru boşlukta izlersin artık :)
Oz dizisinide izleyemedim, hapishane dizilerinden hoşlanmıyorum izlerken sıkılıyorum. Kolay kolay bir diziyi yarıda bırakmam ama Netflix'in Orange Is the New Black'ide bu yüzden yarıda bıraktım. Sıkılıyorum bir süre sonra en fazla 5-10 bölüm işte.

Oz dizisinide izleyemedim, hapishane dizilerinden hoşlanmıyorum izlerken sıkılıyorum. Kolay kolay bir diziyi yarıda bırakmam ama Netflix'in Orange Is the New Black'ide bu yüzden yarıda bıraktım. Sıkılıyorum bir süre sonra en fazla 5-10 bölüm işte.
o zaman hiç başlama bence gül gibi diziyi @beyazsoy gibi yorumlarınla delik deşik edersin :))

İzleyecek dizi bulamıyorum, hepsini peşimde atlı varmış gibi hızlıca tükettim şimdi böyle ortada kaldım.
bu sene HBO dan güzel bir dizi bekliyoruz .. birde şu bizim geçen sene mini dizide izlediğimiz teyzenin dizisi gelecekti ona noldu haber varmı ?

Açmıştım haberini ama bulamadım şimdi. :F Sarah ile konuşmuşlar teklif gelirse kabul ederim kariyerimin zirve işlerinden biriydi demiş. ( diziye vefa borcu var sonuçta ) ama şuan sadece 2 oyuncu resmileşti işte. Büyük ihtimal oynar diyor yabancı basınlar. :)

Açmıştım haberini ama bulamadım şimdi. :F Sarah ile konuşmuşlar teklif gelirse kabul ederim kariyerimin zirve işlerinden biriydi demiş. ( diziye vefa borcu var sonuçta ) ama şuan sadece 2 oyuncu resmileşti işte. Büyük ihtimal oynar diyor yabancı basınlar. :)
birde t bag den haber bekliyoruz onunda dizide olması şart o adamın yeri dolmaz :)

bu sene HBO dan güzel bir dizi bekliyoruz .. birde şu bizim geçen sene mini dizide izlediğimiz teyzenin dizisi gelecekti ona noldu haber varmı ?
Divxplanet'den altyazı buldum. The Pillars of the Earth'i izleyeceğim Straz'dan kötü iş çıkmaz. Bu diziye sen de bakarsın, müthiş gözüküyor.

Divxplanet'den altyazı buldum. The Pillars of the Earth'i izleyeceğim Straz'dan kötü iş çıkmaz. Bu diziye sen de bakarsın, müthiş gözüküyor.
yeni dizilere başlamayacağım bir süre o yüzden çok güzel diziler bulursan başlama mutlaka bişeyler izlemek istiyorsan orta karar şeyler izle kalitelileri birlikte izleriz :)

Tarihi bir dizi sen de izlersin. Baksana şunlardaki güzelliğe. :)

image_01.jpg
tarihi dizileri kaçırmam buna başlama o zaman bunu sonra izleriz :)

frances mcdormand teyzenin yeni dizisi var demiştin yoksa ben yanlışmı anladınm yeni dizi varsa ne zaman bir türlü anlatmadın :)