FOX - TV8 Format Kavgasında Kim Haklı?

Kim Haklı?

• Kullanılan toplam oy
    24
Ha öyleyse işler değişir. Ben o kadar detaylı bilmiyorum çünkü.

Reactions: blacklion

Haklı bir taraf yok bence çünkü Acunda format aldı Zuhallerde almış resimlerde orjinal taklit karşılaştırması olmamış bence çünkü açıklamaya göre yurtdışında bu formatla yarışma varmış
açıklamada programın adı bile yazıyor o yüzden atacan o resimleri kaldır bence konudan bence
haklı bir taraf yok ikisinde formatı almış Acunun kızmaya hakkı yok bence

FOX'umun ve Zuhal'imin imajını , markamızı düşürmek için yapıyor aslında yanılıyor ters tepicek onu yakında bu şeyleri

Reactions: Angelica
Evet dediklerin doğru, ilk sezon bitmeden yeni sezon öncesi ön eleme geceleri yapıldı.

Reactions: blacklion
Bugün gördüm de Tv8 in o kamuoyuna duyuru videosu neydi öyle ya. Yazım yanlışları mı dersin, izin almadan FOX'un görüntülerini mi koyma dersin, nasıl bir amatörlük bu.
Grafikler 2010 öncesi gibi hatta 2007 li yıllara götürdü beni resmen
Acun şu çalışanlarından biraz kıs bize ver daha iyi yaparız.

Sunduğu argümanlarlarda çom komik Seda kapıdan giriyor Zuhal de kapıdan giriyormuş eve. Yani Zuhalin camdan girmesi lazım eve sanırım.
@Çiğdem @mrt-06

Reactions: Çiğdem
Acunla Eser kadar yalan düzenbaz samimiyetsiz insan çok az şuan ve ahlaksızlıklarınıda ülkeye bulaştırmaya çalısıyorlar ama bizim insanlarımız nerede böyle insanlar var orada bitiyorlar şimdide Hanzo Canın peşinden koşuyorlar
@mrt-06 @serhatt @xemrexxx @MasacRE @Yiğitt @Aserat @Forumdash