Bilmiyorlar ki profesyonel oyuncuların ayda 500.000$ yakın para kazandıklarınıİşte hep bu zihniyet yüzünden Türkiye'de hala oyun=çocuk demek!
Bilmiyorlar ki profesyonel oyuncuların ayda 500.000$ yakın para kazandıklarınıİşte hep bu zihniyet yüzünden Türkiye'de hala oyun=çocuk demek!
Bu devirde çalışmayacan, pro oyuncu olacan vallaBilmiyorlar ki profesyonel oyuncuların ayda 500.000$ yakın para kazandıklarını![]()
http://www.youtube.com/user/WQLFYBu devirde çalışmayacan, pro oyuncu olacan valla![]()
Ben oyunuma dönüyüm o zaman. Pro olmam lazımhttp://www.youtube.com/user/WQLFY
Siv HD. Sadece youtube'da izlenme ve reklamlardan 300.000$ kazanıyor. Twitch Tv'de de yayın yapıyor ama yayından ne kadar aldığını bilmiyorum. Ama twich.tv de ona abone olmak için 20$ ödemen gerekiyor.
Ne oynuyosun kiBen oyunuma dönüyüm o zaman. Pro olmam lazım![]()
Ne alaka Melih ben de oyun oynuyorum hafta sonları arkadaşlarla ama oyuna göre de değişir yorumum bu oyun bana çocukca geliyor !İşte hep bu zihniyet yüzünden Türkiye'de hala oyun=çocuk demek!
Para kazanma açısından düşün,gidip de barbie giydirme oynanırsa tabi çocukca denir o kisiye.Ne alaka Melih ben de oyun oynuyorum hafta sonları arkadaşlarla ama oyuna göre de değişir yorumum bu oyun bana çocukca geliyor !
Yoo. O anlık bi gaz işteNe oynuyosun kiAyrıca yayın yapabilmek için Youtube hesabın var mı ? Abonen var mı
![]()
Hemen de ciddiye aldıNe alaka Melih ben de oyun oynuyorum hafta sonları arkadaşlarla ama oyuna göre de değişir yorumum bu oyun bana çocukca geliyor !
Sen takil canim.Oyundayım canım![]()
Kaç level oldun len.Oyun artık bnden sotulur rahat olccoban09
4,5 saattir oynuyosundur o zaman.8 oldum olaf akar
Baslayinca anlarsin cocukca olmadiginiFragmanı süperdi cidden başlamayı bile düşündüm ama sonra resimlere bakınca vazgeçtim çok çocukca gibi.![]()
Oyuna girmiyorBaslayinca anlarsin cocukca olmadigini
En azindan bir dene derim
![]()
Yoo yogunluktan oyuna girmemizlk yapmaz. Bakima almislardir belki. Yeni patch attirabilirler.Çok kalabalık ondan mı arkadaşla akıyorduk tamda sağ kanat felçti![]()