Neden ki? Çok mu oynuyormuşvalla bak ciddi oalylar ödnüyor millet oda arkadaşını kovuyor
Neden ki? Çok mu oynuyormuşvalla bak ciddi oalylar ödnüyor millet oda arkadaşını kovuyor
evet gece 3 e ka falan oynuyor diyor uyuyamıyormuşNeden ki? Çok mu oynuyormuş
Çocuk haklı ama bağımlılık yapıyor yani oynaması normalevet gece 3 e ka falan oynuyor diyor uyuyamıyormuş
Profesyonel olarak oynayanlar ne olucak peki?Böyle oyunlara başlamayın derim hem para hem zaman kaybı geleceğinizi karartırsınız.
Pro.mu oynuyorsun?Profesyonel olarak oynayanlar ne olucak peki?
Kişisel olarak değerlendirilemez,oynanılan takım oyununa bağlı olduğu için kendim yorumlayamam.Pro.mu oynuyorsun?
+1.Böyle oyunlara başlamayın derim hem para hem zaman kaybı geleceğinizi karartırsınız.
Bu tarz oyunların grafiği zaten pek iyi olmaz FPS akışı düzgün olsun diye.TR'ye server açtiklarinda bir hafta kadar 1'er saat oynadim.Habire ölünce zevk vermiyor Hele arkadaş ortamı kurmada (benim gibi) zorlanıyorsanız zor olur Basit grafiğiyle oyun oynamayan kişiler tarafından alaya alınası bir oyun bunu da söyleyelim.
Gelde bunlari online oyun oynamayanlara anlatBu tarz oyunların grafiği zaten pek iyi olmaz FPS akışı düzgün olsun diye.
Bknz:Heroes Of Newerth gibi.
Yani Crysis 2 ve ya 3 ile karşılaştırılamaz grafik konusunda.Gelde bunlari online oyun oynamayanlara anlat
Dota'nin videolarini bile izlemedim nasil bir sey
Çakması biliyorum ama hiç bakmak istemedim Dota'yaLoL oynayıpta Dotayı bilmemen gerçekten ayıp.
LoLün atası Dotadır.
Çakması biliyorum ama hiç bakmak istemedim Dota'ya
Baktımda LoL'ün yapımcısı Dota'nın yapımcılarındanmışDota varken Lol mü.
İşte hep bu zihniyet yüzünden Türkiye'de hala oyun=çocuk demek!Arkadaşım oynuyordu yürü git bebe misin dedim.