Doğru bir önermedir. Bu kadar cins insanın bir araya gelmesi tek bir çatı altında toplanmasının açıklanması çok zor. İnternette onlarca forum olmasına karşın bu forumdaki kaotik ortam başka hiçbir yerde yoktur. Kısacası normal insanlar üye olamaz..
Katılıyorum. İnsanların nasıl 50.000 mesajdan fazla yazdığına hayret ediyorum, özellikle evde kalmış bazı kadın üyelerimiz bu durumdan dolayı kendilerini foruma atıyorlarDoğru bir önermedir. Bu kadar cins insanın bir araya gelmesi tek bir çatı altında toplanmasının açıklanması çok zor. İnternette onlarca forum olmasına karşın bu forumdaki kaotik ortam başka hiçbir yerde yoktur. Kısacası normal insanlar üye olamaz..
Katılıyorum. İnsanların nasıl 50.000 mesajdan fazla yazdığına hayret ediyorum, özellikle evde kalmış bazı kadın üyelerimiz bu durumdan dolayı kendilerini foruma atıyorlarAdeta bir Survivor olmuş burası
Şey mi? Forumla alakam kalmadı ama forumdakilere sallayayım mesajı mı buKatılıyorum. İnsanların nasıl 50.000 mesajdan fazla yazdığına hayret ediyorum, özellikle evde kalmış bazı kadın üyelerimiz bu durumdan dolayı kendilerini foruma atıyorlarAdeta bir Survivor olmuş burası
Yok abla sana demedim @Çiğdem- adlı evde kalmış safoz bir arkadaşımız var onun için yazdımİki bayan üyeden en az yazan benim hep mesaj sıralamasında 7.8 sıralarda oluyorum
Alakası yok, şu sıralar foruma halletmem gereken işlerim olduğu için az giriyorum. Gelecek aylardan itibaren buralarda çadır kurup kamp yapmayı planlıyorumŞey mi? Forumla alakam kalmadı ama forumdakilere sallayayım mesajı mı bu
Yok abla sana demedim @Çiğdem- adlı evde kalmış safoz bir arkadaşımız var onun için yazdım
Alakası yok, şu sıralar foruma halletmem gereken işlerim olduğu için az giriyorum. Gelecek aylardan itibaren buralarda çadır kurup kamp yapmayı planlıyorum
Senin şişko kıçına tekmeyi ilk hafta atayımda gör ayollYok abla sana demedim @Çiğdem- adlı evde kalmış safoz bir arkadaşımız var onun için yazdım
Alakası yok, şu sıralar foruma halletmem gereken işlerim olduğu için az giriyorum. Gelecek aylardan itibaren buralarda çadır kurup kamp yapmayı planlıyorum
@xemrexxx in hayal dünyası gibi deriz hep burayı sankı onun oyuncuklarıyız gibiDoğru bir önermedir. Bu kadar cins insanın bir araya gelmesi tek bir çatı altında toplanmasının açıklanması çok zor. İnternette onlarca forum olmasına karşın bu forumdaki kaotik ortam başka hiçbir yerde yoktur. Kısacası normal insanlar üye olamaz..
Bi akıllı ben kaldım forumda@xemrexxx in hayal dünyası gibi deriz hep burayı sankı onun oyuncuklarıyız gibi
Bu konuya hemen terapi merkezimizide koyayım malum bu foruma çok lazım oluyor @xBUGRAx bile sıyırdı@serhatt @sokak sanati @Yiğitt
Aaaa töbest
Zaten adamın en şişman fotoğrafını koymuşsun hiç bir demokrasi yok bu forumdaSenin şişko kıçına tekmeyi ilk hafta atayımda gör ayoll
Senin tel çok inceAskerlik gibi aslında burası her telden insan bulmak mümkün.
Aaa foto seçimlerim özenle seçiliyor kadın fotolarına @dreamy bayılmıştıZaten adamın en şişman fotoğrafını koymuşsun hiç bir demokrasi yok bu forumda
Bi akıllı ben kaldım forumda
Ne akıllısı ayoll zır deli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?