Forumun Size Kattıkları Neler?

Bugs Bunny Money GIF by Looney Tunes

Şaka şaka. :A Hayatımın 14 yılından fazlasını bu siteye verdim ve hiçbir maddi kazancım olmamasına rağmen, aksine bazen çok yorucu, yıpratıcı şeyler yaşatmasına rağmen kendime "buna değer mi" sorusunu zaman zaman soruyorum elbette ve neredeyse her zaman değdiği sonucuna varıyorum. :)

@mrt-06 dediği noktalar hemen hemen hepimiz için geçerli. Çok güzel noktalara değinmiş.

Burada Tükiye'nin hatta dünyanın dört bir yanından çok farklı hayat tarzları, dünya görüşleri olan insanlarla birlikteyiz ve sadece bu bile farkında olmadan çok şey katıyor. İnsanları daha iyi tanıyorsunuz her şeyden önce...

Özellikle yöneticilik yapan ya da düzenli katkı sağlayan arkadaşların pek çoğu meslek hayatlarında da benzer şekilde başarılı oluyorlar. Düzenli şekilde çalışmak, doğru şekilde bir şeyler yapmak alışkanlık meselesidir. Bu alışkanlığa başlamak için de burası harika bir yer...

Bunun dışında yabancı dizi ve filmleri bu kadar sevmemde de forumun payı çok büyüktür. Zaman zaman iş yoğunluğu nedeniyle buradaki yorumculuğa ara verdiğim olsa da izlediğim çoğu diziyi buradakilerle birlikte izleyip yorumlamak onları çok daha değerli kıldı. Malum çoğumuzun çevresinde birebir Mom izleyen, Sopranos izleyen birilerini bulmak bir hayli zor... Kendi izlediklerimi daha zevkli kılması bir yana burada başkalarının da kaliteli dizi, filmlere izlemeye yönelmesine katkıda bulunduğunu görmek büyük bir manevi mutluluk sebebi... (Dışarıda birine önerdiğim şeyi izlemeleri ihtimali %1.23 falan, hepsi de izleyeceğini söyler. :A)

Herkese Merhabalar;

40 merdiven dayamış biri olarak hayatıma insan katmak,daha çok tanımak,daha çok öğrenmek adına forumlardan kopmadım...

Belkide çevremde yoktur...Forum dediğimde Forum AVM olarak algılayacak çok insan var.

Forum çok ayrı bir kültür...Belli zaman dilimlerinde,belli forumlarda bulundum. Google sayesinde yaklaşık 1.5 sene öncede kendimi burada buldum.

Bu süre zarfında çok insan kattım hayatıma...katmayada devam edeceğim.

Burası kültürel bir mozaik, önemli olan sizin o mozaikden ne derece faydalanabildiğiniz.

Muhakkak bir tanede olsa kafa yoruacak konu bulabilirsiniz.

Henüz yüzyüze görüşme evresine gelmedim(çok yaklaştım) birçok sevdiğim insan var.
Forum dışı kazan kaynattığım,konuştuğum,gülüştüğüm insanlar oldu bu forum sayesinde...

Forumun ana maddesini oluşturan konulara karşı açtığım apayrı,uçarı konularla ses getirmeye devam :)

Herkese iyi forumlar dilerim.

Bugs Bunny Money GIF by Looney Tunes

Şaka şaka. :A Hayatımın 14 yılından fazlasını bu siteye verdim ve hiçbir maddi kazancım olmamasına rağmen, aksine bazen çok yorucu, yıpratıcı şeyler yaşatmasına rağmen kendime "buna değer mi" sorusunu zaman zaman soruyorum elbette ve neredeyse her zaman değdiği sonucuna varıyorum. :)

@mrt-06 dediği noktalar hemen hemen hepimiz için geçerli. Çok güzel noktalara değinmiş.

Burada Tükiye'nin hatta dünyanın dört bir yanından çok farklı hayat tarzları, dünya görüşleri olan insanlarla birlikteyiz ve sadece bu bile farkında olmadan çok şey katıyor. İnsanları daha iyi tanıyorsunuz her şeyden önce...

Özellikle yöneticilik yapan ya da düzenli katkı sağlayan arkadaşların pek çoğu meslek hayatlarında da benzer şekilde başarılı oluyorlar. Düzenli şekilde çalışmak, doğru şekilde bir şeyler yapmak alışkanlık meselesidir. Bu alışkanlığa başlamak için de burası harika bir yer...

Bunun dışında yabancı dizi ve filmleri bu kadar sevmemde de forumun payı çok büyüktür. Zaman zaman iş yoğunluğu nedeniyle buradaki yorumculuğa ara verdiğim olsa da izlediğim çoğu diziyi buradakilerle birlikte izleyip yorumlamak onları çok daha değerli kıldı. Malum çoğumuzun çevresinde birebir Mom izleyen, Sopranos izleyen birilerini bulmak bir hayli zor... Kendi izlediklerimi daha zevkli kılması bir yana burada başkalarının da kaliteli dizi, filmlere izlemeye yönelmesine katkıda bulunduğunu görmek büyük bir manevi mutluluk sebebi... (Dışarıda birine önerdiğim şeyi izlemeleri ihtimali %1.23 falan, hepsi de izleyeceğini söyler. :A)
Nokta net yüzde yüz katılıyorum, zaten ben de benzer şeyleri yazdım. :A

"Düzenli şekilde çalışmak, doğru şekilde bir şeyler yapmak alışkanlık meselesidir. Bu alışkanlığa başlamak için de burası harika bir yer..." kesinlik yüzde 1000 yani. Katılıyorum demekten başka yorumum yok.. :A

Herkese Merhabalar;

40 merdiven dayamış biri olarak hayatıma insan katmak,daha çok tanımak,daha çok öğrenmek adına forumlardan kopmadım...

Belkide çevremde yoktur...Forum dediğimde Forum AVM olarak algılayacak çok insan var.

Forum çok ayrı bir kültür...Belli zaman dilimlerinde,belli forumlarda bulundum. Google sayesinde yaklaşık 1.5 sene öncede kendimi burada buldum.

Bu süre zarfında çok insan kattım hayatıma...katmayada devam edeceğim.

Burası kültürel bir mozaik, önemli olan sizin o mozaikden ne derece faydalanabildiğiniz.

Muhakkak bir tanede olsa kafa yoruacak konu bulabilirsiniz.

Henüz yüzyüze görüşme evresine gelmedim(çok yaklaştım) birçok sevdiğim insan var.
Forum dışı kazan kaynattığım,konuştuğum,gülüştüğüm insanlar oldu bu forum sayesinde...

Forumun ana maddesini oluşturan konulara karşı açtığım apayrı,uçarı konularla ses getirmeye devam :)

Herkese iyi forumlar dilerim.
Kültürel Mozaik :ok:

çok açıdan fayda sağlamıştır.düşüncemi sıralayayım unuttuğum konularda çıkabilir.
-iyi diyaloglar kurup arkadaşlık,dostluklar sağlanması mümkündür.
-bilgi alışverişi,fikir danışabiliyorsunuz.
-konuları takip edip forumda kafa dağıtabilirsiniz.zaten normal hayatlarda stres,sinir çok o açıdan kurulacak iyi diyaloglar sizi iyi hisetttirir
-forum oyunlarında keyifli anlar yaşayabilirsiniz..
-dizi,film konularında yorumlarda bulunup keyifli anlar yaşayabilirisniz.
bunların dışında daha çok konularda yararlabilirisiniz,kısmi yorumladım ama daha çok faydaları bulunuyor

- Çoğu artık forumda olmasa da bir sürü dost kazandım.
- Kurtlar Vadisi yorumlarında sakinliğimi korumayı öğrendim :F :F
- Bir süredir hayatımın bir parçası da olan senaryo yazmayı öğrendim.
- Forum sayesinde 1 sezon da olsa yabancı dizi izledim.

Daha da vardır mutlaka ama onları da gün içinde yazarım :D

Üzerinde pek düşünmediğim bir konu ama güzel insanlar kattı tabii ki. Forumda olmayan ve iletişim halinde olmaya devam ettiğim altı kişi var mesela. Reelde bana yakın bir kişiyle görüştüm, çok da memnun oldum açıkçası. Onun dışında forumda da birbirinden güzel kalpli insanlar tanıdım. Her şey spontane gelişiyor aslında. Genelde herkesle anlaşan biriyimdir. Reel haytımda şahsın bana gösterdiği değere ve samimiyetine göre insanlara yaklaşan biriyimdir. Forumda da bu doğrultuda ilerledim. :A

Küçük bir parantez açacak olursam dizi veya film yorumları yapmak bana çok mantıklı gelmiyor açıkçası. Daha önce dizi ve film yorumu yaptım fakat beğeni aldığım için bana sadece zaman kaybediyorum hissi veriyor açıkçası. Bu konuda fikir alışverişi olmadığı için mecbur olmadıkça uzun uzun yorumlar yapmayı gerekli bulmuyorum. :X

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Ben sadece burası için değil genel konuşacam bu konuda izninizle😉 zamanında çoğu yere üye oldum zannettim ki forumlar benim bıraktığım gibi aşağı yukarı 10 yıllık ara vermiştim öncesinde ama zamanla öyle olmadığını gördüm geri dönüş yaptığım da bulduğum her yere üye oldum ve karşıma hep aynı insanlar cıktı zamanla çoğunu bıraktım çünkü aradığımı bulamamıştım burayla da o aralar tanışmış dizi için yorum yapma ve konuları takip etmem ilgimi çekmişti o aralar buraya daha sık takılıyordum tapatalktan bir çok yere takılabiliyordum çünkü :) zamanla bende değiştim artık eskisi gibi bakmıyorum olaya bir yer dışında bir de burası var uğradığım

Bana iyi şeyler kadar kötü şeylerde yaşattı forumlar ama şu an iyi güzel dostluklara adım atmaya başladım güzel insanlarla tanıştım ,güzel arkadaşlıklar kurdum:)bunun dışında menfaat için nasıl adam satılır onu gördüm
Ama bu sözlerim burası için algılanmasın lütfen😊burada yaşadığım hiç bir sorun olmadı ☺zaten olsaydı ben şu an burada olmazdım😉

• Beğendim
Reactions: Angelica