Forumun Size Kattıkları Neler?

Çok kavga çıkıyor ve forumun huzuru bozuluyor diye. Gerçi kavga çıkaracak adamların %90'ı forumdan -neyse ki...- gitti. Bir diğer neden ise yazılacak mesajların suç oluşturabilme ihtimali.
Doğrular söylenince kavga çıkar tabi neyse :A. Evet suç oluşturabilir.

Ben de bu forumda olduğum ve zamanında bu forumu keşfettiğim için kendimi şanslı hissedenlerdenim. Daha önceleri için pek forum kültürüm yoktu ancak baktığım bir kaç forumdan yola çıkarak söyleyebilirim ki bizim forum kadar sıcak bir ortam hissedemedim ben. Çıkan tartışmaların çoğu bile tatlı atışmalardan öteye gitmiyor ve bence bu kalp kırmama kültürü forumu ayakta tutan mihenk taşlarının başında geliyor. Tabii @Angelica 'nın da dediği gibi benim üyeliğim boyunca da maalesef kaybettiğimiz arkadaşlarımız oldu buradan tekrardan hepsine Allahtan rahmet diliyorum.

Forum başta beni üzsede beni üzen şeyler yaşatsada bana çok şey kattı çok değer verdiğim dostluklar kazandırdı en başta her zaman kuzum dediğim @gözlemci daha çok forum dışı muhabbet etsekte zamanla birbirimize abla kardeş olduk sonra @mrt-06 @Bully @denizz19 @cookies @Emre Ozansoy @Alos @seyfullXh @slhttnmtl @EmreCan @xemrexxx @Veteran gibi kardeşler ve sayamadığım bir çok kardeş @Dosi @12.Adam @Gizmen @Turkuazz gibi dost arkadaş @The_Erinch gibi beni her zaman düşünen uyaran abi kazandırdı ve son dönemde @Zeyno45 gibi bir dost kazandırdı iyi ki onu tanımışım onu tanıdığım için çok mutluyum :D

Ayrıca beni foruma alıştıran foruma her girdiğimde ablaların ablası gelmiş diyen rahmetli @china_shangai abimi ve @Doğu kardeşimi rahmetle anıyorum unutulmadınız....
Beni unttun abla.Ben baya dostluklar kazandım

• Beğendim
Reactions: Angelica
Forumun en bana en büyük katkısı yazım ve noktalama konusunda oldu sanırım, bu iyi mi kötü mü pek bilemiyorum. Çünkü aşırı alışkanlık oldu, yani karşımda kim varsa herkese yazım noktalama uyarak konuşuyorum. Şu an yakın olduklarım, ilk konuşmaya başladığımızda böyle kurallara dikkatli yazdığım için çok takılıyorlarmış buna, ne kadar ciddi ve ağır bir havası var düşüncesi vermiş. Birkaç flörtüm de böyle yazdığım için çok gerilmiş, yazışmaktan sıkılmış... İyi taraftan mı baksam kötü taraftan mı baksam bilemedim açıkçası. :A

Forumun en bana en büyük katkısı yazım ve noktalama konusunda oldu sanırım, bu iyi mi kötü mü pek bilemiyorum. Çünkü aşırı alışkanlık oldu, yani karşımda kim varsa herkese yazım noktalama uyarak konuşuyorum. Şu an yakın olduklarım, ilk konuşmaya başladığımızda böyle kurallara dikkatli yazdığım için çok takılıyorlarmış buna, ne kadar ciddi ve ağır bir havası var düşüncesi vermiş. Birkaç flörtüm de böyle yazdığım için çok gerilmiş, yazışmaktan sıkılmış... İyi taraftan mı baksam kötü taraftan mı baksam bilemedim açıkçası. :A
Daha ne flörtü ayol git evlen. :A

@Dosi @Tolstoyevski uzun yorumlar bekleniyor. :A

Daha önce çok yazdım ama şimdi kısaca yazayım:
Türkçeyi geliştirmenin yanında en büyük kazancım sağlam dostluklar edinmem. 2016 senesinden beri düzenli iletişimim olan güzel dostlarım var ve bu yüzden de sağlam dostluklar diyorum.

Forumda elbet hoş olmayan olaylarda oldu ama işte o olaylar vesilesi ile şuanki sağlam dostluklarım daha belirgin oldu.
Forumda şuan aktif olan hiç bir üye ile problemim yok ve herkes ile iletişim halindeyim.
Forum benim en çok takıldığım platform ve hep keyif aldığım yer.
Edit: yıldönümü konumda yer alan yazım buraya uyar. Onuda ekleyeyim :A
6 senelik süreçte çok güzel kişiler tanıdım ve çok iyi arkadaşlıklar edindim. Şuan burada aktif olmayıp iletişimim halen devam ettiği güzel insanlar var. Burada reel hayattaki gibi yeri geldi üzüldük, yeri geldi eğlendik, yeri geldi birbirimizin kalplerini kırdık, kayıplar verdik ve sevinçlere ortak olduk. Hayata dair her şeyi forumda da yaşadık. Forum ilk ve tek üye olduğum ve Türkçeyi en çok kullandığım yer olduğu için bendeki yeri özeldir:bhr:

Tamam abla beni etiketlersen sevinirim.Benim hakkında düşüncemi merak ediyorum.Mesela sen forum dışında baya sohbet ettik yardımlaştık senlen.İyi anlaştık

Senin hakkında çok iyi düşüncelerim var tanıdığım kadarı ile iyi bir kalbin var ve insanları kırmamaya çalışıyorsun her zamanda yardım ederim ablam ne zaman istersen :D

• Harika
Reactions: Doğan
Senin hakkında çok iyi düşüncelerim var tanıdığım kadarı ile iyi bir kalbin var ve insanları kırmamaya çalışıyorsun her zamanda yardım ederim ablam ne zaman istersen :D
Aynen abla kırmamaya çalışıyorum.Forumda sende dahil diğer arkadaşlarıma uymaya çalışıyorum.Kuralar yardımda dahil.

• Beğendim
Reactions: Angelica