Doğrular söylenince kavga çıkar tabi neyseÇok kavga çıkıyor ve forumun huzuru bozuluyor diye. Gerçi kavga çıkaracak adamların %90'ı forumdan -neyse ki...- gitti. Bir diğer neden ise yazılacak mesajların suç oluşturabilme ihtimali.
Doğrular söylenince kavga çıkar tabi neyseÇok kavga çıkıyor ve forumun huzuru bozuluyor diye. Gerçi kavga çıkaracak adamların %90'ı forumdan -neyse ki...- gitti. Bir diğer neden ise yazılacak mesajların suç oluşturabilme ihtimali.
Beni unttun abla.Ben baya dostluklar kazandımForum başta beni üzsede beni üzen şeyler yaşatsada bana çok şey kattı çok değer verdiğim dostluklar kazandırdı en başta her zaman kuzum dediğim @gözlemci daha çok forum dışı muhabbet etsekte zamanla birbirimize abla kardeş olduk sonra @mrt-06 @Bully @denizz19 @cookies @Emre Ozansoy @Alos @seyfullXh @slhttnmtl @EmreCan @xemrexxx @Veteran gibi kardeşler ve sayamadığım bir çok kardeş @Dosi @12.Adam @Gizmen @Turkuazz gibi dost arkadaş @The_Erinch gibi beni her zaman düşünen uyaran abi kazandırdı ve son dönemde @Zeyno45 gibi bir dost kazandırdı iyi ki onu tanımışım onu tanıdığım için çok mutluyum
Ayrıca beni foruma alıştıran foruma her girdiğimde ablaların ablası gelmiş diyen rahmetli @china_shangai abimi ve @Doğu kardeşimi rahmetle anıyorum unutulmadınız....
O zaman ki senaryolar çok kötüydü Denklem problemini çözemedim @DoğanTm kanka
Daha ne flörtü ayol git evlen.Forumun en bana en büyük katkısı yazım ve noktalama konusunda oldu sanırım, bu iyi mi kötü mü pek bilemiyorum. Çünkü aşırı alışkanlık oldu, yani karşımda kim varsa herkese yazım noktalama uyarak konuşuyorum. Şu an yakın olduklarım, ilk konuşmaya başladığımızda böyle kurallara dikkatli yazdığım için çok takılıyorlarmış buna, ne kadar ciddi ve ağır bir havası var düşüncesi vermiş. Birkaç flörtüm de böyle yazdığım için çok gerilmiş, yazışmaktan sıkılmış... İyi taraftan mı baksam kötü taraftan mı baksam bilemedim açıkçası.
Dün 10 kere yazıp sildim
Niye sildin yav olsun tekrar tekrar okumayı seviyordum.Dün 10 kere yazıp sildim
Aslında daha önce çok yazdığım ve belirttiğim bir durum. Biraz daha düşüneyim ne kadar kısa ve öz yazabilirim diye
Ben İrlanda’da halletmeye çalıştım bu defada virüs geldi İrlandaya hem Fransız hem İrlandalıydı kız @mrt-06Niye sildin yav olsun tekrar tekrar okumayı seviyordum.
Karmakültür.Ben İrlanda’da halletmeye çalıştım bu defada virüs geldi İrlandaya hem Fransız hem İrlandalıydı kız @mrt-06
Beni unttun abla.Ben baya dostluklar kazandım
Ah ablam benim yaaOkurkene ağlayacak kısma geldim yeminle
Tamam abla beni etiketlersen sevinirim.Benim hakkında düşüncemi merak ediyorum.Mesela sen forum dışında baya sohbet ettik yardımlaştık senlen.İyi anlaştıkAh ablam kusura bakma sayamadığım kardeşler demiştim sende varsın ablam
Tamam abla beni etiketlersen sevinirim.Benim hakkında düşüncemi merak ediyorum.Mesela sen forum dışında baya sohbet ettik yardımlaştık senlen.İyi anlaştık
Aynen abla kırmamaya çalışıyorum.Forumda sende dahil diğer arkadaşlarıma uymaya çalışıyorum.Kuralar yardımda dahil.Senin hakkında çok iyi düşüncelerim var tanıdığım kadarı ile iyi bir kalbin var ve insanları kırmamaya çalışıyorsun her zamanda yardım ederim ablam ne zaman istersen
Aynen abla kırmamaya çalışıyorum.Forumda sende dahil diğer arkadaşlarıma uymaya çalışıyorum.Kuralar yardımda dahil.
Hayatı sorcak olursan abla insanlar benim kalbimi kırıyor anlaşamıyorum.Özelikle ailemle.Ne güzel böyle olmak gerekiyor her zaman sadece forumda değil hayattada böyle olmalı
Hayatı sorcak olursan abla insanlar benim kalbimi kırıyor anlaşamıyorum.Özelikle ailemle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?