"Forum'un Kanalı" : Kanal D

Benim de aklımda bir kanal ismi var ama o da çakma.

Hadi dizilerimiz çakma, kanallarımız da çakma olsun, sloganımız da.
RevaN sen Kanal D'yi sevmiyor musun? Seviyorsun. Gel sen bak hem Küçük Sırlar'ı felan Star'a yollamam. Yalan Dünya'yı da Pazartesi gününe almam. Hep Cuma yayınlarsın.

RevaN sen Kanal D'yi sevmiyor musun? Seviyorsun. Gel sen bak hem Küçük Sırlar'ı felan Star'a yollamam. Yalan Dünya'yı da Pazartesi gününe almam. Hep Cuma yayınlarsın.
Aslında ilk önce aklıma geldi. Hele bir temmuz gelsin de bakıcam, kendim kanal kurmazsam senle anlaşırım.

Aslında ilk önce aklıma geldi. Hele bir temmuz gelsin de bakıcam, kendim kanal kurmazsam senle anlaşırım.

Sen gelirsen baya bir iddialı olur kanal. En iyi sit-com ve en iyi gençlik dizileri bende. Kafam rahat olur kanalın reytingleri açıklandığı zaman. :GDG:

Sen gelirsen baya bir iddialı olur kanal. En iyi sit-com ve en iyi gençlik dizileri bende. Kafam rahat olur kanalın reytingleri açıklandığı zaman. :GDG:

Kanal ortağı yaparsan gelirim.

Kanala güzel fragman da yaparım. Hatta gel 50/50`ye ortak olalım.

The Walking Dead , Kazanmak İçin 25 Saniye , Forumcu ( Yeni yarışma ) , 90 + , Billy kane ve Buğra'nın 2 muhteşem dizisi , benim dram dizim bence Show TV'ye gel Revan. @RevaN

Ben kanalımın ismini buldum: Halay Tv koyacağım.

Şaka bir yana aklımda çok orjinal bir proje var temmuza kadar düşüneceğim, istersem kendim kanal yaratırım, istemezsem de Kanal D`de yayınlarız.

- - - Ekleme - - -

Hmm iyi fikir.

%55'e %45 olabilir.
50/50 aşağısı kurtarmaz.

Ben fragman falan hazırlarsam kanalından kimse yapım transfer edemez.

Temmuza kadar düşünürüm. 😛

The Walking Dead , Kazanmak İçin 25 Saniye , Forumcu ( Yeni yarışma ) , 90 + , Billy kane ve Buğra'nın 2 muhteşem dizisi , benim dram dizim bence Show TV'ye gel Revan. @RevaN
Senin kanal 3 haftada 1 yeni bölüm yayınlıyor.

RevaN beni seçecek İnş. 'Kanal D' : Forumun Kanalı!

Ben kanalımın ismini buldum: Halay Tv koyacağım.

Şaka bir yana aklımda çok orjinal bir proje var temmuza kadar düşüneceğim, istersem kendim kanal yaratırım, istemezsem de Kanal D`de yayınlarız.

Gel senle güzel bir yol buluruz kardeeeeş.

İyi madem anlaştık. Böylede herkesin içinde olmadı ama olsun. Kimseden gizlimiz saklımız yok.
:GDG:

Temmuz çabuk gelsin eğer kafamdaki projeyi uygulayabilirsem herkes benim kanala gelecek. 😛