Panpa Showtime 'da gece kulübü ismi gibi olmadı mı?
olsun panpa çok ünlü
Panpa Showtime 'da gece kulübü ismi gibi olmadı mı?
Show olsun bence de @Almila bir dönseydi foruma ondan da dizi transfer ederdim.
Hilal benim, onu kimseye yar etmem.
Ana Caddeler olmadan Kanal D felan olmaz, doğru diyorsun. :5:ben de pompy varken hiç şansınız yok totalde
Hem Hilal'im Kanal D'yi daha çok sever Show'dan. O nedenle beni seçmeyecekte kimi seçecek. :GDG:
Görcez en az 1 dizisi olmalı bende.
Ana Caddeler olmadan Kanal D felan olmaz, doğru diyorsun. :5:
Hem Hilal'im Kanal D'yi daha çok sever Show'dan. O nedenle beni seçmeyecekte kimi seçecek. :GDG:
Affetmem Valla Hilal'i. Tüm dizileri bende olacak eğer kanal kurmak istemezse kankam.
Bence Sihirli Annem ve Arka Sokaklar'ı yayınlamış bir kanal olarak en mantıklı kararı vereceğinden eminim pompy'nin. Kanal D, Kanal D, Kanal D! :GDG:pompy e soralım en iyisi
ana caddeler i güünlük dizi olarak kanalıma alıcam
Affetmem Valla Hilal'i. Tüm dizileri bende olacak eğer kanal kurmak istemezse kankam.
Bence Sihirli Annem ve Arka Sokaklar'ı yayınlamış bir kanal olarak en mantıklı kararı vereceğinden eminim pompy'nin. Kanal D, Kanal D, Kanal D! :GDG:
Aşk olsun Emre, ben sen benim kanalımı seçeceğini düşünmüştüm. :GDG::5:ana caddeler i güünlük dizi olarak kanalıma alıcam
ana caddeler i güünlük dizi olarak kanalıma alıcam
Aşk olsun Emre, ben sen benim kanalımı seçeceğini düşünmüştüm. :GDG::5:
ben dudu perinin sdihirli küresini teklif edicem daha yüksek teklif veremöezsinEn yüksek teklifi kim verirse onun olur.
Hilal foruma gelsin sen zaten 1 ay tatile gitmeyecekmisin Esra o ara işi bağlarım ben.
Aşk olsun Emre, ben sen benim kanalımı seçeceğini düşünmüştüm. :GDG::5:
Demek öyle Mert. @Almila ben olmadan dizilerini yayınlamaz hangi kanal olursa olsun.
En yüksek teklifi kim verirse onun olur.
Hilal foruma gelsin sen zaten 1 ay tatile gitmeyecekmisin Esra o ara işi bağlarım ben.
önce bir kanallar kurulsun sonra karar vericem
Hiç kimse kabul etmezse iç yapımlarla devam ederim.
Demek öyle Mert. @Almila ben olmadan dizilerini yayınlamaz hangi kanal olursa olsun.
Doğru kararı verip beni seçersin İnş.
Mert'in Show'undan hayır felan gelmez sana. Duyduğuma göre kanal 4 hafta yayınlamıyor 1 hafta yayınlıyormuş dizilerini.
Kanal D'ye gelirsin işte fena mı? Her hafta düzenli olarak yayınlarsın dizi ve programlarını. :GDG:Hiç kimse kabul etmezse iç yapımlarla devam ederim.
Sende ATV'yi mi kurucan.Benim de aklımda bir kanal ismi var ama o da çakma.
Hadi dizilerimiz çakma, kanallarımız da çakma olsun, sloganımız da.
Benim kanalım temmuzda yayına başkayacak. Süper bir şey düşündüm. @dizi kolik `in bütün yapımları bana transfer olacak. 😛Sende ATV'yi mi kurucan.
Boşver gel benim kanala.