"Forum'un Kanalı" : Kanal D

Benim de aklımda bir kanal ismi var ama o da çakma.

Hadi dizilerimiz çakma, kanallarımız da çakma olsun, sloganımız da. :D
RevaN sen Kanal D'yi sevmiyor musun? Seviyorsun. Gel sen bak hem Küçük Sırlar'ı felan Star'a yollamam. Yalan Dünya'yı da Pazartesi gününe almam. Hep Cuma yayınlarsın. :F

RevaN sen Kanal D'yi sevmiyor musun? Seviyorsun. Gel sen bak hem Küçük Sırlar'ı felan Star'a yollamam. Yalan Dünya'yı da Pazartesi gününe almam. Hep Cuma yayınlarsın. :F
Aslında ilk önce aklıma geldi. Hele bir temmuz gelsin de bakıcam, kendim kanal kurmazsam senle anlaşırım. :F

Aslında ilk önce aklıma geldi. Hele bir temmuz gelsin de bakıcam, kendim kanal kurmazsam senle anlaşırım. :F

Sen gelirsen baya bir iddialı olur kanal. En iyi sit-com ve en iyi gençlik dizileri bende. Kafam rahat olur kanalın reytingleri açıklandığı zaman. :GDG:

Sen gelirsen baya bir iddialı olur kanal. En iyi sit-com ve en iyi gençlik dizileri bende. Kafam rahat olur kanalın reytingleri açıklandığı zaman. :GDG:
The Walking Dead , Kazanmak İçin 25 Saniye , Forumcu ( Yeni yarışma ) , 90 + , Billy kane ve Buğra'nın 2 muhteşem dizisi , benim dram dizim bence Show TV'ye gel Revan. @RevaN

Ben kanalımın ismini buldum: Halay Tv koyacağım.

Şaka bir yana aklımda çok orjinal bir proje var temmuza kadar düşüneceğim, istersem kendim kanal yaratırım, istemezsem de Kanal D`de yayınlarız. :D

- - - Ekleme - - -

Hmm iyi fikir. :)

%55'e %45 olabilir. :F:F
50/50 aşağısı kurtarmaz. :F

Ben fragman falan hazırlarsam kanalından kimse yapım transfer edemez. :F

Temmuza kadar düşünürüm. 😛

The Walking Dead , Kazanmak İçin 25 Saniye , Forumcu ( Yeni yarışma ) , 90 + , Billy kane ve Buğra'nın 2 muhteşem dizisi , benim dram dizim bence Show TV'ye gel Revan. @RevaN
Senin kanal 3 haftada 1 yeni bölüm yayınlıyor. :bağır:

RevaN beni seçecek İnş. 'Kanal D' : Forumun Kanalı! :):)

Şaka bir yana aklımda çok orjinal bir proje var temmuza kadar düşüneceğim, istersem kendim kanal yaratırım, istemezsem de Kanal D`de yayınlarız. :D

Gel senle güzel bir yol buluruz kardeeeeş. :F

- - - Ekleme - - -

50/50 aşağısı kurtarmaz. :F

Ben fragman falan hazırlarsam kanalından kimse yapım transfer edemez. :F

Temmuza kadar düşünürüm. 😛

İyi madem anlaştık. Böylede herkesin içinde olmadı ama olsun. Kimseden gizlimiz saklımız yok. :):GDG:

Temmuz çabuk gelsin eğer kafamdaki projeyi uygulayabilirsem herkes benim kanala gelecek. 😛