Ama ne olacak ki bundan anlamadım yani. @OzaN
Yakinda diziden cok kanal olursa sasirmam Valla.
- - - Ekleme - - -
Konuyla ilgili OzaN admin ile mesajlastim. Boyle bir seyin soz konusu bile olmadigini soyledi...
- - - Ekleme - - -
Konuyla ilgili OzaN admin ile mesajlastim. Boyle bir seyin soz konusu bile olmadigini soyledi...
Ömer'den bir dizide ben istiyorum. @Yakamoz-Asi
O da Forum'un Kanalinda olsun!
Cok proje düsünmüyorum. 1 tane olsun kaliteli olsun
Neden admin kabul etmedi?
O da Forum'un Kanalinda olsun!
Kim ne derse desin logo harika
Süper olur bence baksana herkes dizi yarışma yapmaya başladı.Esra kanal işini Ozan ile şu şekilde konuşabilirsin. Güncel etkinlikler bölümüne Forum Kanalları isimli bir bölüm açılabilir. Bu bölümün içine de kanalların bölümü açılabilir. Tıpkı Reyting bölümünün anketler , TV'de nevar ? , köşe yazıları olarak ayrıldığı gibi.
Birde bu şekilde sor istersen
Onu sordum ama cevap vermedi henuz. Umarim kabul eder cunku herkes baya umutlu bu proje icin...Esra kanal işini Ozan ile şu şekilde konuşabilirsin. Güncel etkinlikler bölümüne Forum Kanalları isimli bir bölüm açılabilir. Bu bölümün içine de kanalların bölümü açılabilir. Tıpkı Reyting bölümünün anketler , TV'de nevar ? , köşe yazıları olarak ayrıldığı gibi.
Birde bu şekilde sor istersen
Melih anket bölümüne açsan Şah Mat'ı yeni sezonda hangi kanalda görmek istiyorsunuz diye. @dizi kolik
İlk bana sözün vardı....
Kanal acmadan kapanmasin dikkat edinRTÜK = @OzaN
(mobil)
İnşallah kabul eder ne güzel olur kanalların aylık reytingi filan....Onu sordum ama cevap vermedi henuz. Umarim kabul eder cunku herkes baya umutlu bu proje icin...
İnşallah kabul eder ne güzel olur kanalların aylık reytingi filan....
Ozan'a özel mesaj attım cevabını bekliyorum.
İns. ya. Umarim kabul eder bu sistemi OzaN...
Ozan'a özel mesaj attım cevabını bekliyorum.
Baya güzel bir mesaj oldu , umarım kabul eder baksana bu sayede herkes bir şeyler yapmak istiyor ilgi arttı. Eskiden kimse ilgilenmezdi.
Bende attim ama musait degil sanirim su an. Henuz cevap atmadi...
Ozan'a senin fikrini ilettim.Hadi bakalım. Ozan'a benim teklifim hepinizinkinden daha iyi oldu sanırım
Hadi bakalım. Ozan'a benim teklifim hepinizinkinden daha iyi oldu sanırım
Konunun kacinci sirada oldugu umrumda bile degil ama dedigin gibi ilgi cok buyuk buna su an Mert. OzaN kabul ederse bu ilgi kanallar acildiktan sonra daha da artar.Baya güzel bir mesaj oldu , umarım kabul eder baksana bu sayede herkes bir şeyler yapmak istiyor ilgi arttı. Eskiden kimse ilgilenmezdi.
Bu arada konun kesinlikle bu haftanın yorum enlerinde rahat ilk 5'e girer.
- - - Ekleme - - -
Ozan'a senin fikrini ilettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?