"Forum'un Kanalı" : Kanal D

Esra kanal işini Ozan ile şu şekilde konuşabilirsin. Güncel etkinlikler bölümüne Forum Kanalları isimli bir bölüm açılabilir. Bu bölümün içine de kanalların bölümü açılabilir. Tıpkı Reyting bölümünün anketler , TV'de nevar ? , köşe yazıları olarak ayrıldığı gibi.

Birde bu şekilde sor istersen :)

Esra kanal işini Ozan ile şu şekilde konuşabilirsin. Güncel etkinlikler bölümüne Forum Kanalları isimli bir bölüm açılabilir. Bu bölümün içine de kanalların bölümü açılabilir. Tıpkı Reyting bölümünün anketler , TV'de nevar ? , köşe yazıları olarak ayrıldığı gibi.

Süper olur bence baksana herkes dizi yarışma yapmaya başladı.

Onu sordum ama cevap vermedi henuz. Umarim kabul eder cunku herkes baya umutlu bu proje icin... :(

Bende attim ama musait degil sanirim su an. Henuz cevap atmadi...
Baya güzel bir mesaj oldu , umarım kabul eder baksana bu sayede herkes bir şeyler yapmak istiyor ilgi arttı. Eskiden kimse ilgilenmezdi.
Bu arada konun kesinlikle bu haftanın yorum enlerinde rahat ilk 5'e girer. :D

- - - Ekleme - - -

Hadi bakalım. Ozan'a benim teklifim hepinizinkinden daha iyi oldu sanırım :)
Ozan'a senin fikrini ilettim. :)

Hadi bakalım. Ozan'a benim teklifim hepinizinkinden daha iyi oldu sanırım :)

Hahaha. :F

Kabul eder İns. ya. :(

- - - Ekleme - - -

Baya güzel bir mesaj oldu , umarım kabul eder baksana bu sayede herkes bir şeyler yapmak istiyor ilgi arttı. Eskiden kimse ilgilenmezdi.
Bu arada konun kesinlikle bu haftanın yorum enlerinde rahat ilk 5'e girer. :D

- - - Ekleme - - -

Ozan'a senin fikrini ilettim. :)
Konunun kacinci sirada oldugu umrumda bile degil ama dedigin gibi ilgi cok buyuk buna su an Mert. OzaN kabul ederse bu ilgi kanallar acildiktan sonra daha da artar. :)