"Forum'un Kanalı" : Kanal D

oha bu ne ya 17 sayfa olmuş okuyamam bu kadarını :D ama bu kadar çakma ve özenti olunmaz bari bişey yapıyonuz güzel bişey yapın olmamış hemde hiç olmamış
dizikolik sırf show tv fanısın dememeleri için böyle şeyler yapmana gerek yok

oha bu ne ya 17 sayfa olmuş okuyamam bu kadarını :D ama bu kadar çakma ve özenti olunmaz bari bişey yapıyonuz güzel bişey yapın olmamış hemde hiç olmamış
dizikolik sırf show tv fanısın dememeleri için böyle şeyler yapmana gerek yok

paso geyik :D
Ama son dedigin olmamis. Konunun ilk mesajinida okumamissin :)

(mobil)

okudum ama çakma şeylere gerek yok farklı bi isim yapabilirdi aga :d yaratıcı olalım biraz bu ne şimdi dizikolik in d siymiş bumudur yani :d
dizikolik alınma ama bunlar eleştiriler payt çıkarırsın ve umarım şu ismi daha iyi bişey yaparsın

OzaN mesajimi gormedin sanirim. Kanallarimiz isim halinde degilde logolariyla gorulebilir mi baslikta? @OzaN

Takas ben Kanal DK koymak istedim aslinda ama logo tam istedigim gibi olmadi. Aciklamasini da yaptm. Ben kimseye bir sey inandirmak istedigimden boyle bir sey yapmiyorum. Oyle olsa kanalin kendi logosunu kullanirdim. Zaten konuda gerekli aciklamayi yaptim. İnanip inanmamak senin elinde olan bir sey. @takas

OzaN mesajimi gormedin sanirim. Kanallarimiz isim halinde degilde logolariyla gorulebilir mi baslikta? @OzaN

Takas ben Kanal DK koymak istedim aslinda ama logo tam istedigim gibi olmadi. Aciklamasini da yaptm. Ben kimseye bir sey inandirmak istedigimden boyle bir sey yapmiyorum. Oyle olsa kanalin kendi logosunu kullanirdim. Zaten konuda gerekli aciklamayi yaptim. İnanip inanmamak senin elinde olan bir sey. @takas

Hayır tabii ki başlık yazıyla olan bir şey. :):)