- Reaksiyon puanı
- 6,417
- Puanı
- 1,059
Peki.esas oğlanı esas kızı esas kanalı hepsiniöğrenicez
Peki.esas oğlanı esas kızı esas kanalı hepsiniöğrenicez
Çok teşekkürler Özgür, bu arada senin dizin "Masum Değiliz" tam olarak ne zaman başlayacak bir planın var mı?Projeler güzelmiş.Başarılar
YazaReytinger olsa iyi olurdu bir 'r' fazla.@dizi kolik
Sen fazla koymuşsun.Çok teşekkürler Özgür, bu arada senin dizin "Masum Değiliz" tam olarak ne zaman başlayacak bir planın var mı?
Tek "R" yeter.
Çok teşekkürler Özgür, bu arada senin dizin "Masum Değiliz" tam olarak ne zaman başlayacak bir planın var mı?
Bölümler hazır ama tatile çıkacağım için şimdilik yayınlayamıyorumAma istersen bölümleri sana göndereyim sen 12 Temmuz Cuma yayınlarsın.
Çok teşekkürler Özgür, bu arada senin dizin "Masum Değiliz" tam olarak ne zaman başlayacak bir planın var mı?
Bölümler hazır ama tatile çıkacağım için şimdilik yayınlayamıyorumAma istersen bölümleri sana göndereyim sen 12 Temmuz Cuma yayınlarsın.
Hayır tabii, sen gelince yayınlarsın o halde. Tam olarak ne zaman başlatırsın diziyi?
24 Temmuz'da dönüyorum.O hafta yayınlarım
Forum'un Kanali Kanal D, dolu dizgin geliyor. Herkes aslinda icinden "oha" dedi ama caktirmak istemiyor 😉
Hepimize basarilar
Haklısın Valla ortak. Daha açıklamadığımız bazı projelerde var. HahahahForum'un Kanali Kanal D, dolu dizgin geliyor. Herkes aslinda icinden "oha" dedi ama caktirmak istemiyor 😉
Hepimize basarilar
Peki Özgür, yayınlayacağın zaman ben olmayabilirim. Sen @Yakamoz-Asi @KayıpSehir ve @Almila ile diziyi yayınlayacağını görüşürsün. 😉24 Temmuz'da dönüyorum.O hafta yayınlarım
Haklısın Valla ortak. Daha açıklamadığımız bazı projelerde var. Hahahah
Normal tepki veren sadece @Billy Kane oldu sağ olsun.
Peki Özgür, yayınlayacağın zaman ben olmayabilirim. Sen @Yakamoz-Asi @KayıpSehir ve @Almila ile diziyi yayınlayacağını görüşürsün. 😉
Dahası da mı var? [v] [v]
Veya Eylül ayınıda bekleyebiliriz, hiç sorun değil. Zaten bizim esas sezonumuz eylül ayında başlıyor.Öyle yaparız o zaman
Bunlar daha ne ki? Daha ne projelerimiz var bizim. Eylül ayında yeniden güncelleriz.
Bunlar daha ne ki? Daha ne projelerimiz var bizim. Eylül ayında yeniden güncelleriz.
- - - Ekleme - - -
Veya Eylül ayınıda bekleyebiliriz, hiç sorun değil. Zaten bizim esas sezonumuz eylül ayında başlıyor.
Peki Özgür, yayınlayacağın zaman ben olmayabilirim. Sen @Yakamoz-Asi @KayıpSehir ve @Almila ile diziyi yayınlayacağını görüşürsün. 😉
Biz okuruz işte fena mı?
Bu kadar şeyi kim okuyacak?
Ah ah neler neler var bir bilsen Melih. Daha proje halinde olanları söylesem dudakların uçuklar.Daha Esra'nin kutusundan cikarmadigi kim bilir kac proje var @XanTier dua edin bu kadarini yayinlamis@dizi kolik
- - - Ekleme - - -
Daha Esra'nin kutusundan cikarmadigi kim bilir kac proje var @XanTier dua edin bu kadarini yayinlamis@dizi kolik
Hem bende yardımcı olurum. Baya güzel olur dizi.Bak o olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?