Forum'un Kanalı "Kanal D"nin Yeni Sezon Projeleri Belli oldu!

Çok teşekkürler Özgür, bu arada senin dizin "Masum Değiliz" tam olarak ne zaman başlayacak bir planın var mı? :)

Bölümler hazır ama tatile çıkacağım için şimdilik yayınlayamıyorum :) Ama istersen bölümleri sana göndereyim sen 12 Temmuz Cuma yayınlarsın. :)

Çok teşekkürler Özgür, bu arada senin dizin "Masum Değiliz" tam olarak ne zaman başlayacak bir planın var mı? :)

Bölümler hazır ama tatile çıkacağım için şimdilik yayınlayamıyorum :) Ama istersen bölümleri sana göndereyim sen 12 Temmuz Cuma yayınlarsın. :)

Hayır tabii, sen gelince yayınlarsın o halde. Tam olarak ne zaman başlatırsın diziyi? :)

Son düzenleme:
Forum'un Kanali Kanal D, dolu dizgin geliyor. Herkes aslinda icinden "oha" dedi ama caktirmak istemiyor 😉

Hepimize basarilar :)

Forum'un Kanali Kanal D, dolu dizgin geliyor. Herkes aslinda icinden "oha" dedi ama caktirmak istemiyor 😉

Hepimize basarilar :)
Haklısın Valla ortak. Daha açıklamadığımız bazı projelerde var. Hahahah :F

Normal tepki veren sadece @Billy Kane oldu sağ olsun. :):)

24 Temmuz'da dönüyorum.O hafta yayınlarım :)
Peki Özgür, yayınlayacağın zaman ben olmayabilirim. Sen @Yakamoz-Asi @KayıpSehir ve @Almila ile diziyi yayınlayacağını görüşürsün. 😉

Daha Esra'nin kutusundan cikarmadigi kim bilir kac proje var @XanTier dua edin bu kadarini yayinlamis :D @dizi kolik

- - - Ekleme - - -

Daha Esra'nin kutusundan cikarmadigi kim bilir kac proje var @XanTier dua edin bu kadarini yayinlamis :D @dizi kolik

Haklısın Valla ortak. Daha açıklamadığımız bazı projelerde var. Hahahah :F

Normal tepki veren sadece @Billy Kane oldu sağ olsun. :):)

Peki Özgür, yayınlayacağın zaman ben olmayabilirim. Sen @Yakamoz-Asi @KayıpSehir ve @Almila ile diziyi yayınlayacağını görüşürsün. 😉

Bugün 3 saat senaryo yazdım :) Neyseki dizilerin ilk bölümleri (bazılarının 2 ,3 ) bölümü bitti :) 8 Temmuz'da sezonu açıyoruz :) @dizi kolik @Yakamoz-Asi @KayıpSehir

Bu kadar şeyi kim okuyacak? :T:
Biz okuruz işte fena mı? :F

- - - Ekleme - - -

Ah ah neler neler var bir bilsen Melih. Daha proje halinde olanları söylesem dudakların uçuklar. :F

Hem bende yardımcı olurum. Baya güzel olur dizi. :):)