İstediğin zaman yeniden aramıza katılabilirsin Ömer. Projen olsun olmasın seni yeniden Kanal D'de görmeyi çok isterim. Benimde hevesim ve isteklerim kayboldu bu kanal adına ama başladık bir kere, arkasını getirmek zorundayım. Her şey için çok teşekkür ederiz. Destek verip beni kırmayıp ilk kanal ortağım oldun, belki de bu kanala daha da sahiplenmemi sağladın açıkçası. Güven verdin en önemlisi. Dediğim gibi ne zaman istersen burada kanalın. Sormana bile gerek yok biliyorsun...
Forum adina hayirlisi olsun.
Bu noktada belirtmekte fayda görüyorum. Kanal D'nin Ortaklari arasindan ayrildim. Bundan böyle Kanal isleri ile ilgilenmeyecegim. Ilgili kisilere duyrulur.
Ayrica Karanlik Geceler projesi 20 basvuru olmadigi sürece rafa kaldirilacak. Yeterli basvuru oldugunda bagimsiz olarak yayinlanacaktir. Yani AT Tv ile anlasmamda böylece rafa kalkmistir.
@mrt-06 @RevaN @xemrexxx @Arslan Bey
Bu ne demek? Saclamaya gerek yok. Aramizda olan bir problem sebebiyle ayrilmadim. Forumda olusan genel bir kural havasi sebebiyle bu islerle ugrasmak istemedigim icin biraktim.
İstediğin zaman yeniden aramıza katılabilirsin Ömer. Projen olsun olmasın seni yeniden Kanal D'de görmeyi çok isterim. Benimde hevesim ve isteklerim kayboldu bu kanal adına ama başladık bir kere, arkasını getirmek zorundayım. Her şey için çok teşekkür ederiz. Destek verip beni kırmayıp ilk kanal ortağım oldun, belki de bu kanala daha da sahiplenmemi sağladın açıkçası. Güven verdin en önemlisi. Dediğim gibi ne zaman istersen burada kanalın. Sormana bile gerek yok biliyorsun...
Bu ne demek? Saclamaya gerek yok. Aramizda olan bir problem sebebiyle ayrilmadim. Forumda olusan genel bir kural havasi sebebiyle bu islerle ugrasmak istemedigim icin biraktim.
Herkes dağılıyor benim de iptal etme gibi bir düşüncem var ama daha netleştirmedim.
Netleştirmememin de nedeni bu projeler, fragmanlar için baya uğraşmam.
Ne oluyor size arkadaşlar ya aylardır emek verdiğiniz prdojelerinizi neden iptal ediyorsunuz @OzaN 'ın getirdiği yeni kuralları bende onaylamadım ama en küçük engelde en küçük zorlukta iptal edecekseniz bunca verdiğiniz emek ne olacak yapmayın!
Ne oluyor size arkadaşlar ya aylardır emek verdiğiniz projeleri neden iptal ediyorsunuz OzaN 'ın getirdiği yeni kuralları bende onaylamadım ama en küçük engelde en küçük zorlukta iptal edecekseniz bunca verdiğiniz emek ne olacak yapmayın!
Kurallar biraz ağır Mert. Bana göre kabul edilebilecek boyutta değil ama yinede kabul edip çoüu projemizle devam ediyoruz. @Yakamoz-Asi'nin dediği gibi birkaç projemi iptal ettim. Tamamen geri çekilme durumu yok. Sonuna kadar devam edeceğim ama eskisi kadar hevesli ve istekli olmayacağım, bundan emin olabilirsin. Sen ve diğer kanal sahiplerine de canı gönülden başarılar dilerim.
Ne oluyor size arkadaşlar ya aylardır emek verdiğiniz projeleri neden iptal ediyorsunuz @OzaN 'ın getirdiği yeni kuralları bende onaylamadım ama en küçük engelde en küçük zorlukta iptal edecekseniz bunca verdiğiniz emek ne olacak yapmayın!
Benim iptalim @OzaN 'ın getirdiyi kurallar ile ilgili değil, forumdaki genel ilgisizlik ile ilgili.
Optimasyon diyelim daha cok. Bir tek benim ayrilma sebebim kurallar. RevaN ilgisizlik'ten öyle birsey düsünüyor, dizi kolik'te birakmadi, sadece birkac projeyi iptal etti.
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz Atacan ben şimdiden görebiliyorum bunları. Daha net karar vermedim ama büyük ihtimalle bu yönde olacak karar.Forum ilgisiz değil onca saat fragman hazırladığın yapımları denemeden ilgi olmayacağını nereden biliyorsun?
Yukarıda dediklerimi tekrarlamıycam ama bir kere daha düşjün.
Forum ilgisiz değil onca saat fragman hazırladığın yapımları denemeden ilgi olmayacağını nereden biliyorsun?
Yukarıda dediklerimi tekrarlamıycam ama bir kere daha düşjün.