Forumun En Tartışmalı 3 Dizisinin Değerlendirmesi

ekşi daha popüler :D daha çok kullanıcısı var diğerlerine göre

işte tamam ekşi 99dan beri olduğu için daha çok kullanıcısı var ama uludağ 2006 da açıldı :D
ayrıca ekşide ateist kaynıyor dine hakaret etmeler falan o yüzden ben soğudum oradan :D

işte tamam ekşi 99dan beri olduğu için daha çok kullanıcısı var ama uludağ 2006 da açıldı :D
ayrıca ekşide ateist kaynıyor dine hakaret etmeler falan o yüzden ben soğudum oradan :D

sonuçta kullanıcı sayısı bizim için önemli değil hangi dizi hangi sözlükte önde önemli olan bu :D

bu arada kvp devletini seven yücelten ulu bir dizi çok dikkat çekecek hali yok ama
muhteşem yüzyıl koskaca Kanuniyi sapık olarak gösteren dizi haliyle çok dikkat çekip tartışma yaratacak normal birşey :D

bu arada kvp devletini seven yücelten ulu bir dizi çok dikkat çekecek hali yok ama
muhteşem yüzyıl koskaca Kanuniyi sapık olarak gösteren dizi haliyle çok dikkat çekip tartışma yaratacak normal birşey :D

kvp güncel olayları işliyor o da çok konuşulyor ayrıca başka diziye hakaret etme istersen :D

Bilerek mi gidip Vadi nin en az izlendigi sitelerden aldin rakamlari? Al sana birkac online dizi izleme sitelerinin sonuclari:

Diziizleyelim.com

Kurtlar Vadisi Pusu 159. Bölüm
İzlenme: 218543

Muhteşem Yüzyıl 60. Bölüm
İzlenme: 13989

Fatmagülün Suçu Ne 75. Bölüm
İzlenme: 14336

Diziizle.net

Kurtlar Vadisi Pusu 159. Bölüm: 12681

Fatmagülün sucu ne? 75. Bölüm: 10170

Muhtesem Yüzyil 60. Bölüm: 5252

dizi-online.com

Kurtlar Vadisi Pusu 159. Bölüm: 26768

Fatmagülün Sucu Ne? 75. Bölüm: 10130

Muhtesem Yüyzil 60. Bölüm: 12416

dizivefilm.com

Kurtlar Vadisi Pusu 159. Bölüm: 14196

Fatmagülün Sucu ne? 75. Bölüm: 2127

Muhtesem Yüzyil 60. Bölüm: 4406

digerlerinin de rakamları az west dikkat ettiysen kuçûk siteleri seçtm ki tarafsz olsun diye byuk siteler genelde ayrım yapıyor

vadi 1 numara kabul etseniz iyi olur hele ki internette rakipsiz :D hee bi de şu var xemrexxx sen sözlüklere falan bakarken kurtlar vadisi pusu yazıpta bakmışsın kurtlar vadisi yazarsan sadece farkı görürsün :D

vadi 1 numara kabul etseniz iyi olur hele ki internette rakipsiz :D hee bi de şu var xemrexxx sen sözlüklere falan bakarken kurtlar vadisi pusu yazıpta bakmışsın kurtlar vadisi yazarsan sadece farkı görürsün :D

internet sanal dünya gerçek dünyanın hakimi fatmagüldür ..:)

bitmiş diziyle devam eden dizi nasıl karşılaştırılır:D çok mantıksız bir olay siz pusunun da zirvede olduğu söylüyorsunuz ama durum öyle değil :)

kurtlar vadisi
itü sözlük:12sayfa
ekşi sözlük :188 sayfa
uludağ sözlük:15 sayfa

google a kvp yazınca:Yaklaşık 25.600.000 sonuç bulundu sonuç gayet açık vadi 2.sırada:D