FOX'a geleceğini düşünmüştüm ben deASK transferi haber olunca profiline girerdim hep yeni kanalı duyurdu mu diye FOX'tayız yazdı mı diye.@mrt-06
FOX'a geleceğini düşünmüştüm ben deASK transferi haber olunca profiline girerdim hep yeni kanalı duyurdu mu diye FOX'tayız yazdı mı diye.@mrt-06
Hahaha yeni kurbanlarını bulmuşsun hayırlı olsungaliba oğlanı @serhatt ( beyaz kedi) şandiniız@Bully sen bu kısmı kaçırdın aşağıdan yukarı Serhat - @Harunnn60 ve @kerem resimdeki ler@Çiğdem- @mrt-06 Ekli dosyayı görüntüle 60676
Anam bu ASK'ın da cast direktörü kimmiş acaba parlakları doldurmuş.ASK transferi haber olunca profiline girerdim hep yeni kanalı duyurdu mu diye FOX'tayız yazdı mı diye.@mrt-06
Aklıma Şeker Hala geldiAnam bu ASK'ın da cast direktörü kimmiş acaba parlakları doldurmuş.Unutma Beni'de hep bizden insanlar vardı.@ozgur2113 @xemrexxx
Ne troll adamsın ya
maskeli d.bakirda bunu yapanı arıyorNe troll adamsın yaSeni @Maskeli Fedai'ye havale ediyorumO da tüm gün yattı uyudu sanırım hiç sesi çıkmadı trolün
Anason'da da oynamıştı demi.Hikmet Baba bana çok tatlı gelirdi
Hikmet baba ya... Şeker hala.. Rauf... İlkay Emine... Ali ... Şerif....Ceylan... Sarı Kelebek.... Hatta itici Özgür.... Hepsini çok özledik.Evet orda da çok minnoştu
İtici Özgür'ü bir an kendi üstüme aldımHikmet baba ya... Şeker hala.. Rauf... İlkay Emine... Ali ... Şerif....Ceylan... Sarı Kelebek.... Hatta itici Özgür.... Hepsini çok özledik.@xBUGRAx
Yaa senin her yerinden tatlılık saçılıyor ne alaka.İtici Özgür'ü bir an kendi üstüme aldım
Ya seni yiyecemYaa senin her yerinden tatlılık saçılıyor ne alaka.
O küçük yılan hep ortalığı karıştırırdı anası gibi.. Emine'yi az ağlatmadı sinsi küçük yılan.
Benim Edis'in o fotoğrafıyla hiç ilgilenmedim şarkılarını seviyorum sadece.Bu oğlanın tek tük seviyorum şarkılarını çok manasız şarkılar çıkarıyor benim gözümde iyi şarkıcı bile değil bırakın satarı falanArada iyi şarkı çıakrabilen orta seviye birisi
Ama @xemrexxx @xBUGRAx @ozgur2113 @Billy Kane hatta @Aserat bile adamın sesiyle zaten ilgilenmiyorlar bir foto bulmuşlar adamın sadece tek bir yeri gözüküyor tövbe estaurullah terbiyem müsade etmiyor
Bu ugursuzun içi fesatKardeş kardeş kaynaştık canım
Cehenneme git pis mahlukgaliba oğlanı @serhatt ( beyaz kedi) şandiniız@Bully sen bu kısmı kaçırdın aşağıdan yukarı Serhat - @Harunnn60 ve @kerem resimdeki ler@Çiğdem- @mrt-06 Ekli dosyayı görüntüle 60676
Sen hiç merak etme ciğerini sökerim ben onunHahaha yeni kurbanlarını bulmuşsun hayırlı olsun@serhatt geçmiş olsun, bundan çekeceğin var dahaAma sende buna had bildirecek tip var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?