Eskiden forumda en büyük kavgamız Öyle Bir Geçer Zaman Ki/Benim İçin Üzülme reytingleri, Kurtlar Vadisi/İntikam reytingleriydi şimdi kim daha dar pantolun giymiş de kuşu gözükmüş onu tartışıyoruz.
Eskiden forumda en büyük kavgamız Öyle Bir Geçer Zaman Ki/Benim İçin Üzülme reytingleri, Kurtlar Vadisi/İntikam reytingleriydi şimdi kim daha dar pantolun giymiş de kuşu gözükmüş onu tartışıyoruz.
DÜŞMAN BAŞINA
Dikkat çekmeyecek gibi değil ama bu adam hep böyle pantolonlar giyiyor
@xBUGRAx ı ayıplıyorsun sonra görüncede aaa ben ona bakalı çok olduDikkat çekmeyecek gibi değil ama bu adam hep böyle pantolonlar giyiyor
BEN BUNLARIN YANINDA MASUM KALIRIM BESen bile bu kadar değildin
Hhaha Aaa gerçekten öyle kusura bakma ayollBEN BUNLARIN YANINDA MASUM KALIRIM BE
Kız bu adamı takip edip de buna dikkat etmeyen yok ki
Önce @xemrexxx adamı yapmıştı onu sonra sen @xBUGRAx hatta @Aserat bileKız bu adamı takip edip de buna dikkat etmeyen yok kiTwitter’a girip fotoğrafın altındaki mentionlara bak görürsün
Adam gey hoşuna gider bunların bakması
Aaa gerçi kitlesine bakınca normal görmek lazım evet ayollniye şaşırdın be
Ne gayi be bi sevgilisi vardı kızAdam gey hoşuna gider bunların bakması
Ben öyle duydum başkasının yalancısıyımNe gayi be bi sevgilisi vardı kız
Beni de kendilerine benzettiler sonunda.
@XanTier @Forumdash @xBUGRAx Bunları açtık sıra sende onların şuankı halleri gibi olucaksın hayal etBeni de kendilerine benzettiler sonunda.
Allah yazdıysa bozsun.@XanTier @Forumdash @xBUGRAx Bunları açtık sıra sende onların şuankı halleri gibi olucaksın hayal et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?