Eskiden forumda en büyük kavgamız Öyle Bir Geçer Zaman Ki/Benim İçin Üzülme reytingleri, Kurtlar Vadisi/İntikam reytingleriydi şimdi kim daha dar pantolun giymiş de kuşu gözükmüş onu tartışıyoruz.
Eskiden forumda en büyük kavgamız Öyle Bir Geçer Zaman Ki/Benim İçin Üzülme reytingleri, Kurtlar Vadisi/İntikam reytingleriydi şimdi kim daha dar pantolun giymiş de kuşu gözükmüş onu tartışıyoruz.
DÜŞMAN BAŞINA
Dikkat çekmeyecek gibi değil ama bu adam hep böyle pantolonlar giyiyor
@xBUGRAx ı ayıplıyorsun sonra görüncede aaa ben ona bakalı çok olduDikkat çekmeyecek gibi değil ama bu adam hep böyle pantolonlar giyiyor![]()
BEN BUNLARIN YANINDA MASUM KALIRIM BESen bile bu kadar değildin![]()
![]()
![]()
Hhaha Aaa gerçekten öyle kusura bakma ayollBEN BUNLARIN YANINDA MASUM KALIRIM BE![]()
Kız bu adamı takip edip de buna dikkat etmeyen yok ki
Önce @xemrexxx adamı yapmıştı onu sonra sen @xBUGRAx hatta @Aserat bileKız bu adamı takip edip de buna dikkat etmeyen yok kiTwitter’a girip fotoğrafın altındaki mentionlara bak görürsün
![]()
![]()
Adam gey hoşuna gider bunların bakması
Aaa gerçi kitlesine bakınca normal görmek lazım evet ayollniye şaşırdın be![]()
Ne gayi be bi sevgilisi vardı kızAdam gey hoşuna gider bunların bakması![]()
Ben öyle duydum başkasının yalancısıyımNe gayi be bi sevgilisi vardı kız![]()
Beni de kendilerine benzettiler sonunda.
@XanTier @Forumdash @xBUGRAx Bunları açtık sıra sende onların şuankı halleri gibi olucaksın hayal etBeni de kendilerine benzettiler sonunda.![]()
Allah yazdıysa bozsun.@XanTier @Forumdash @xBUGRAx Bunları açtık sıra sende onların şuankı halleri gibi olucaksın hayal et![]()
![]()
![]()