Eğer halinizden memenunsanız karışmayım, ama memenun değilseniz memenun olmanız için ben de düzeltiyorum sizi. Ne yapsak memenun olmuyosunuzÖzelden İngilizce burdan Türkçe.Rahat bırak insanlar nasıl konuşuyorsa konuşsun.
Eğer halinizden memenunsanız karışmayım, ama memenun değilseniz memenun olmanız için ben de düzeltiyorum sizi. Ne yapsak memenun olmuyosunuzÖzelden İngilizce burdan Türkçe.Rahat bırak insanlar nasıl konuşuyorsa konuşsun.
Menemen geldi aklıma gece geceEğer halinizden memenunsanız karışmayım, ama memenun değilseniz memenun olmanız için ben de düzeltiyorum sizi. Ne yapsak memenun olmuyosunuz
Benim başka bi şey geldi
Bir defasında @takas seni azarlamıştı sürekli her şeyi düzeltiyorsun diye o zaman Amouekaksk nickindeydin.Eğer halinizden memenunsanız karışmayım, ama memenun değilseniz memenun olmanız için ben de düzeltiyorum sizi. Ne yapsak memenun olmuyosunuz
Ohhhh canım nasıl çekti benim de, şuan @XanTier’in aklına geldiği şeyden bile daha şok istiyorum menemeni.
Öküzden iyidirBen amouc nickine kısaca mal diyorum @XanTier neyden bahsettiğimi anlıyor o tuhaf nicki söyleyemiyorum kendime kolay bir takma isim buldum
Öküzden iyidir
Erkek söylerse kaba kadın söylerse kaba değilMal da kaba olur diye şey etmedim.
@takas beni de eskisi gibi sevmiyor ama seni sevmediğini bilmiyordum. .ss
Duy da inanmaOhhhh canım nasıl çekti benim de, şuan @XanTier’in aklına geldiği şeyden bile daha şok istiyorum menemeni.
Evet, @takas ın hayatındaki tek kriter Vadi olduğu içn ona laf söyleyenleri sevmiyor.Mal da kaba olur diye şey etmedim.
@takas beni de eskisi gibi sevmiyor ama seni sevmediğini bilmiyordum. .ss
Bugün eski mesajlarımı okudum da, sadece biraz soğuk yani. İyi yine deErkek söylerse kaba kadın söylerse kaba değil
ama öyle takılıyordu o halini düşünüyorumda ıyyy
Ablacım bütün hayvanlar alemi saydın Meloşa.Erkek söylerse kaba kadın söylerse kaba değil
ama öyle takılıyordu o halini düşünüyorumda ıyyy
Emzik koyarak niye gizlediğim anlamı açık ediyorsun.Duy da inanma
Evet, @takas ın hayatındaki tek kriter Vadi olduğu içn ona laf söyleyenleri sevmiyor.
Bugün eski mesajlarımı okudum da, sadece biraz soğuk yani. İyi yine de
Ablacım bütün hayvanlar alemi saydın Meloşa.
Emzik koyarak niye gizlediğim anlamı açık ediyorsun.
Birde siyaset de etken bence.
hhaha aa tabi birazda biz abartıyoruz bizimde iletişim şeklimiz böyleDuy da inanma
Evet, @takas ın hayatındaki tek kriter Vadi olduğu içn ona laf söyleyenleri sevmiyor.
Bugün eski mesajlarımı okudum da, sadece biraz soğuk yani. İyi yine de
Düşünsene ağlıyormuş şuan bana öküz, mal, ayı, koca göbekli dediler diye.
ben mal öküz dedim ayı ile koca göbekliyi sen dedin cnmDüşünsene ağlıyormuş şuan bana öküz, mal, ayı, koca göbekli dediler diye.Ne çok şey demişiz harbi.
Sanmam pek. O konuda sert cümlelerim olmadı. Ama bunları aşmalısın @takasBirde siyaset de etken bence.
Düşünsene ağlıyormuş şuan bana öküz, mal, ayı, koca göbekli dediler diye.Ne çok şey demişiz harbi.
Bu iletişim şekli konusunda kimse bana sormadı, direk yapıştırdınız lafları
Ayıyı @Harunnn60 demiştir. :O
@Çiğdem- samimiyetimizin nişanesi olarak böyle rahat konuşuyoruz rahatsız oluyorsan ben Çankaya beyefendisi moduna geçerim ablam da Ağa kızı moduna geçer.Sanmam pek. O konuda sert cümlelerim olmadı. Ama bunları aşmalısın @takas
Bu iletişim şekli konusunda kimse bana sormadı, direk yapıştırdınız lafları
@Harunnn60 yine kayboldu ayı kelimesini ona yıkabiliriz evetAyıyı @Harunnn60 demiştir. :O
@Çiğdem- samimiyetimizin nişanesi olarak böyle rahat konuşuyoruz rahatsız oluyorsan ben Çankaya beyefendisi moduna geçerim ablam da Ağa kızı moduna geçer.
O da benim bu yeni, yumuşak halimi görünce geçmiş yılların acısını çıkarıyorsen memnun kalmıştın benim tabirlerime ama @mrt-06 batırdı ayoll oda fırsat bu fırsat saydırdı ne varsa
@Harunnn60 da hep erken yatıyor geceleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?