Yine güzel cnm forum değişsede biz aynı duruyoruzİlk geldiğin zamanları hatırladım ahh ne güzeldi o zamanlar.
Koşun koşun çabuk olun.
Evet mesela benim Karanfilli Meloşum.
Evet mesela benim Karanfilli Meloşum.
@XanTier de benim korumam olsun o boya posa ondan iyisinimi bulacam parada istemez börek yaparım yeter onaYeni geldim daha bi dur
Gelir gelmez Quiz yapmayı biliyorsun ama.Yeni geldim daha bi dur
Ya da tarlaya sürersin iyi iş yapar boylu poslu güçlüdür.@XanTier de benim korumam olsun o boya posa ondan iyisinimi bulacam parada istemez börek yaparım yeter ona@Harunnn60
Hayır değilimEvet mesela benim Karanfilli Meloşum.
Nasıl da biliyor beni etkilemeyi@XanTier de benim korumam olsun o boya posa ondan iyisinimi bulacam parada istemez börek yaparım yeter ona@Harunnn60
Kemal sunal tarlayı sürüyordu öküzleri olmayınca o geldi aklımaGelir gelmez Quiz yapmayı biliyorsun ama.
Ya da tarlaya sürersin iyi iş yapar boylu poslu güçlüdür.
Foruma geleli birkaç ay oldu demek istedimGelir gelmez Quiz yapmayı biliyorsun ama.
Hayatımda işittiğim en tatlı hakaretKemal sunal tarlayı sürüyordu öküzleri olmayınca o geldi aklımayaz ayında işe yarabilir @XanTier çok kullanıslı çıktı bu çocuk
Şu itici gülüşü nerden buldun gece geceForuma geleli birkaç ay oldu demek istedim
Hayatımda işittiğim en tatlı hakaret
Her eve lazımKemal sunal tarlayı sürüyordu öküzleri olmayınca o geldi aklımayaz ayında işe yarabilir @XanTier çok kullanıslı çıktı bu çocuk
Hayır değilim
Nasıl da biliyor beni etkilemeyi
senide memnun ettik işte bukadar HERKES MEMENUN biçtiğim roleForuma geleli birkaç ay oldu demek istedim
Hayatımda işittiğim en tatlı hakaret
I am the master on finding the things that will not attract you and irritate you anytime, anywhereŞu itici gülüşü nerden buldun gece geceTamam.
Yeterince İngilizceye doyurdun sağol.I am the master on finding the things that will not attract you and irritate you anytime, anywhere
Memenumum
Özelden İngilizce burdan Türkçe.Memenumum
Yeterince İngilizceye doyurdun sağol.
Biliyorum her zaman yaparsın.
@XanTier ingilizceyi kat ediyor bende türkçeyi .FMemenumum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?