Hoşgeldin
Hoşgeldin
Çok yeni değilim ama evet senin için yeni üye sayılırimAaa sendemi ben gidince geldin herkes öyle olmusAma çoğunuzla tanıstım sanırım tabi sen sondursun inş
------
Böyle ol boşver zaten reelde sıkıntılar yetmiyormu burada eğlenin
senlede her karşılasmamda stüdyoda canlı haberde konuğunmus gibi hissediyorum saçımı düzeltip yazıyorumHoşgeldin
Aaa yok zaten ben giderken gelenler 1.yılını dolduruyorlar tecrübeli üye konumuna geçiyorlarÇok yeni değilim ama evet senin için yeni üye sayılırimSonunda tanışabildik
EE Çiğdem sohbet edebiliriz artık konuğumsun
17 yaşındayım ve hep öyle kalıyorum vampirler gibiEE Çiğdem sohbet edebiliriz artık konuğumsunYaş kaç 18 diyolar bi nine diyola.Sonra okurmusun ? Stüdyoma sefa getirdin
Gerçekten öyle.Okuyon mu ? Vaybe tanıştığıma memnun oldum.Seni duyardım gelcek gelcek.Sonunda geldin17 yaşındayım ve hep öyle kalıyorum vampirler gibi
AHAHAHAHAHAsenlede her karşılasmamda stüdyoda canlı haberde konuğunmus gibi hissediyorum saçımı düzeltip yazıyorum@kerem @serhatt @xemrexxx @Alos @cookies
------
Aaa yok zaten ben giderken gelenler 1.yılını dolduruyorlar tecrübeli üye konumuna geçiyorlarOkadar ayrı kalmısısz evetSiz doğduğunuzda gitmişim kocaman adam oldunuzda gelmişim
Kız sen kim tvye çıkmak kim haddini bil.senlede her karşılasmamda stüdyoda canlı haberde konuğunmus gibi hissediyorum saçımı düzeltip yazıyorum@kerem @serhatt @xemrexxx @Alos @cookies
------
Aaa yok zaten ben giderken gelenler 1.yılını dolduruyorlar tecrübeli üye konumuna geçiyorlarOkadar ayrı kalmısısz evetSiz doğduğunuzda gitmişim kocaman adam oldunuzda gelmişim
Benim niye haberim yokBen seni koca olarak aldım
Ben özelimi böyle yerlerde söylemeyi sevmiyorum@EmreCan sevgilin kim
Gelinim mutfaktamı evet kaldırılır inşO fi tarihinden kalma program hala devam ediyor muymuş.
Bir zaman favori programımdı GELİNİM MUTFAKTAAAAAAGelinim mutfaktamı evet kaldırılır inş
İlk yarışmacılar varken güzeldi birde Fatih bey
Ben kötü zamanına baktım sanırım samsunlu bir kız esra onun yüzünden bırakmıstım izlemeyi mal mülk yarışmasına dönmüştü @dreamy hala izledinden bilirİlk yarışmacılar varken güzeldi birde Fatih bey
Esra'yı hatırlayamadım ya Gargamel'e benzeyen bir kayınvalide vardı, o zamanlar güzeldi.Ben kötü zamanına baktım sanırım samsunlu bir kız esra onun yüzünden bırakmıstım izlemeyi mal mülk yarışmasına dönmüştü @dreamy hala izledinden bilir
Şimdide @Billy Kane demeti sunucakmıs
kapalı samsunlu kaynanasıyla yarışmanın içine ettiler bende o sıra bakmaya baslamıstımEsra'yı hatırlayamadım ya Gargamel'e benzeyen bir kayınvalide vardı, o zamanlar güzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?