Bizi pas geçmişlerDr.Who ve 11 doktoruda toplayıp saldırırız size
Bildirin üyeleri açalım size de grup
Bizi pas geçmişlerDr.Who ve 11 doktoruda toplayıp saldırırız size
Ne zamanlardı be 13 yaşındaki Orçun'u falan aramıza alıp çekirdekten eğitmiştik@xdragxx hahahah bizim grup.
İyi yetiştirdiysek şu an ekmeğini yiyordur artık 20'lerinde olmuştur şimdi.Ne zamanlardı be 13 yaşındaki Orçun'u falan aramıza alıp çekirdekten eğitmiştik
Bahar'ı da başlarda hiç sevmezdim ama sonra forumda en sevdiğim kişilerden biri olmuştu
La Orço bile 26 oldu olm ne 20li yaşları 99lu Orço biz yaşlandıkİyi yetiştirdiysek şu an ekmeğini yiyordur artık 20'lerinde olmuştur şimdi.
26'da 20'li yaş işte o kadar hesaplayamadım. Görüşüyor musun sen.La Orço bile 26 oldu olm ne 20li yaşları 99lu Orço biz yaşlandık
Bende 32 olacağım 27 şubatta26'da 20'li yaş işte o kadar hesaplayamadım. Görüşüyor musun sen.
Yok tek burada ekliydi Orço26'da 20'li yaş işte o kadar hesaplayamadım. Görüşüyor musun sen.
Ahahahah @BuraK vardı bi de manisalı o da Orçun yaşlarındaydı. O kadar emeklerimiz geçti gençlere.Yok tek burada ekliydi Orço
Yav öyle de Orçonun 26 olması bana çok garip geliyor hala
ben üye olmadan önce kurulmuş bu grupYok tek burada ekliydi Orço
Beni de dahil etsene D……kYok tek burada ekliydi Orço
Büyüdüler valla amca olacaz yakındaAhahahah @BuraK vardı bi de manisalı o da Orçun yaşlarındaydı. O kadar emeklerimiz geçti gençlere.
Valla adamlar büyüdü ya.
Sen 2011'de yoktun ki İlkkanBeni de dahil etsene dümbük
Sen görene kadar açık yazacağım sen görünce noktalama işareti koyacağım.Büyüdüler valla amca olacaz yakında
------
Sen 2011'de yoktun ki İlkkan
Alıntı yapmış herkes görüyor.Sen görene kadar açık yazacağım sen görünce noktalama işareti koyacağım.