Allah Allah ne çok uzattınız bu konuyu kilitlediğim konularda çok abartılıydışakasına mı dedin? yorum yapamayalım diye konuyu kitleyerek konuyu açtın hiçte şaka değildi. Geyik takımı yıkılmıştır bundan sonra en azından aralarında ben yokum.
Allah Allah ne çok uzattınız bu konuyu kilitlediğim konularda çok abartılıydışakasına mı dedin? yorum yapamayalım diye konuyu kitleyerek konuyu açtın hiçte şaka değildi. Geyik takımı yıkılmıştır bundan sonra en azından aralarında ben yokum.
şakasına mı dedin? yorum yapamayalım diye konuyu kitleyerek konuyu açtın hiçte şaka değildi. Geyik takımı yıkılmıştır bundan sonra en azından aralarında ben yokum.
şakasına mı dedin? yorum yapamayalım diye konuyu kitleyerek konuyu açtın hiçte şaka değildi. Geyik takımı yıkılmıştır bundan sonra en azından aralarında ben yokum.
Ben onu şakasına dedim ciddi konuşmak gerekirse ben onların her zaman arkasındayım onların bir dediğini iki etmem.
Onlar arkadaşlarımdır benim ama onlar öyle düşünmüyorsa yapacak birşey yok
besalet kaldırsana kardeş bizim grubumuz falan yok başkanımız hiç yok
Ne kadan fesat bir adamsın KenanPanpa şu arkasındayım laflarını fazla kullanmayın kızlar yanlış anlıyor
Tamam panpa kaldırımdım başkan'ı sana da iyilik yaramıyor
Ceza alacak mıyım modum İçimde öyle bir his var ama neyse
Ne cezası hacı
Ceza alacak mıyım modum İçimde öyle bir his var ama neyse