Forumu Bırakıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi istediğiniz kadar küfür edin haklısınız :D

Laaağğnn. Konuşma bi daha benle @takas [v] [v] [v] [v]

Son düzenleme:
takas seni var ya simdi öyle evire cevire dövmek istiyorum :D

herkes inandı yeme beni işi drama bağalıyancı şaka diyenlerde inandı ama fazla sürdüremedim benim yüzümden forumu bırakanlar var ve olabilir işin cılkı çıkmadan söylim

- - - Ekleme - - -

başka türlü kimse inanmazdı kusura bakmayın 1 nisana özel şakam budur :kiki:

Çok komikmiş gerçekten ailevi sorunları bahane ederek 1 Nisan şakası yapmak. Şu an bu şakayı yaptığın için, gerçekten bu tür sorunlar yaşayan insanlardan özür dilemelisin.

herkes inandı yeme beni işi drama bağalıyancı şaka diyenlerde inandı ama fazla sürdüremedim benim yüzümden forumu bırakanlar var ve olabilir işin cılkı çıkmadan söylim

- - - Ekleme - - -

başka türlü kimse inanmazdı kusura bakmayın 1 nisana özel şakam budur :kiki:

Senin kvp agalarından başka kimse inanmadı onu belirteyim. Bazılarıda atarlanıyordu daha ben burada şaka derken. Sen bizi gönderirsin ama sen kalırsın forumda takas. :F

kardeşlerime bak be imzalarını napmışlar ulan sizin gibi kardeşlerim varken ben gidermiyim hiç be :D

- - - Ekleme - - -

Senin kvp agalarından başka kimse inanmadı onu belirteyim. Bazılarıda atarlanıyordu daha ben burada şaka derken. Sen bizi gönderirsin ama sen kalırsın forumda takas. :F

hepiniz inandınız :D

harbiden bizim kardeşliğimiz çok farklı bi noktada bunu herkes böyle bilsin

Ok. sen öyle sanabilirsin. :)

Esra ben çok kızgınım şu an. Sen neden bu kadar sevinçlisin ki, bu forumda gerçekten ailevi problemler yaşayan insanlar forumdan ayrılma kararı aldılar.

1 Nisan şakası olarak başka bahane bulsaydın keşke takas.

1 Nisan şakalarından nefret ederim! Hâlâ şaka yapılıyor mu, diyordum. Harbiden de yapılıyormuş. :(

Esra ben çok kızgınım şu an. Sen neden bu kadar sevinçlisin ki, bu forumda gerçekten ailevi problemler yaşayan insanlar forumdan ayrılma kararı aldılar.

1 Nisan şakası olarak başka bahane bulsaydın keşke takas.

ya şaka böyler olur kardşeim kim ailevi sebepten ayrılmış isim ver bana :D

- - - Ekleme - - -

iyi hit aldım bu arada he :kiki:

Ben sevinçli değilim ki. Yaptığı şaka o yaşta bir insanın yapacağı bir şaka değil. Bunu onun bilmesi gerekiyor. Sen ya da ben ne dersek diyelim değişen bir şey olmayacak, olmadı da...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...