Polat Şaşmaz
Favori Üye
herkes inandı yeme beni işi drama bağalıyancı şaka diyenlerde inandı ama fazla sürdüremedim benim yüzümden forumu bırakanlar var ve olabilir işin cılkı çıkmadan söylim
- - - Ekleme - - -
başka türlü kimse inanmazdı kusura bakmayın 1 nisana özel şakam budur
Takas agam gitmemiş ohh be o kadar ağlamıştım ohh be ohh be
herkes inandı yeme beni işi drama bağalıyancı şaka diyenlerde inandı ama fazla sürdüremedim benim yüzümden forumu bırakanlar var ve olabilir işin cılkı çıkmadan söylim
- - - Ekleme - - -
başka türlü kimse inanmazdı kusura bakmayın 1 nisana özel şakam budur
Senin kvp agalarından başka kimse inanmadı onu belirteyim. Bazılarıda atarlanıyordu daha ben burada şaka derken. Sen bizi gönderirsin ama sen kalırsın forumda takas.
aga sana dayanamadım valla o kadar üzüldün ki ben bile şaka olduğunu bildiğim halde üzüldüm beni ne kadar çok seviyomuşsunuz bu kadarını tahmin etmiyodum valla
kardeşlerime bak be imzalarını napmışlar ulan sizin gibi kardeşlerim varken ben gidermiyim hiç be
- - - Ekleme - - -
hepiniz inandınız
Ok. sen öyle sanabilirsin.
Aga ben hastaneye gidiom adamı hasta ettin
Esra ben çok kızgınım şu an. Sen neden bu kadar sevinçlisin ki, bu forumda gerçekten ailevi problemler yaşayan insanlar forumdan ayrılma kararı aldılar.
1 Nisan şakası olarak başka bahane bulsaydın keşke takas.
ya şaka böyler olur kardşeim kim ailevi sebepten ayrılmış isim ver bana
Esra ben çok kızgınım şu an. Sen neden bu kadar sevinçlisin ki, bu forumda gerçekten ailevi problemler yaşayan insanlar forumdan ayrılma kararı aldılar.