Forumu Bırakıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi türlü çıkamadım çıktığım an favoriforumum bitmiştir göremediğim kardeşlerime de selamımı iletirsiniz artık

Affına sığınarak soruyorum ama umarım sebep maddi değildir, yoksa ailen interneti çok fazla kullandığın için mı kızdı? Veya derslerine ihmal ettiğin için? :(

Allah a şükür maddi değil
derslerim çok iyi sıkıntı yok
başka sebep

Bugün sonsa biraz daha kal da etraflıca bi anlat özelden.

sende Allah a emanet ol o kadar hakarette etsen belli bi vakit geçirdik.

Bana şaka gibi geldi ama.. Düne kadar herşey yolunda gidiyoda 24 saat içinde ne değişiyor onu anlamadım. Sende hakaret ettin defalarca bana ama sonuçta belli bi emek harcayıpta bir ton cvp yazdık birbirimize. Sende Allaha emanet ol. HAyata ve insanlara biraz daha ılımlı ve empati çerçevesinde bakman dileğiyle.

Bugün sonsa biraz daha kal da etraflıca bi anlat özelden.

çıkmam lazım sizleri unutmayacam benim yokluğumu hissettirmeyin Allah a emanet olun çıktım artık...

- - - Ekleme - - -

Bana şaka gibi geldi ama.. Düne kadar herşey yolunda gidiyoda 24 saat içinde ne değişiyor onu anlamadım. Sende hakaret ettin defalarca bana ama sonuçta belli bi emek harcayıpta bir ton cvp yazdık birbirimize. Sende Allaha emanet ol. HAyata ve insanlara biraz daha ılımlı ve empati çerçevesinde bakman dileğiyle.

sağolasın aslında 24 saatte olmadı uzun bi süreçti ama bugün ne olduysa oldu malesef

- - - Ekleme - - -

son mesajım bu olsun bari forumda

EN BÜYÜK DİZİ KURTLAR VADİSİ
ŞAMPİYON CİMBOM

ben çıktım

şaka yapıyordur heralde takas bu siteden gideceğini sanmam ? ailevi felan demişte forum ile ne alakası var,
şaka olsun takas REyis

Uff bilindik 1 nisan klasiği işte. En geç yarın bilemedin petşembe olmadı gs maçına burda.. Hep aynı olaylar..

takas aga nın 2 dediğine inanmam bir vadiyi bıraktım iki foruma böle aile felan kacamak cevaplar ile dediği için i nanmıyom

Ya offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff yaa o kadar güzel günler yaşamıştık ki bir daha o güzel günler yaşamayacağız sanırım

destere gitti takas da giderse forumda sevdiğim kişilerin hepsi gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...