Forumdash'tan Yepyeni Dizi "Büyük Patlama"

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,927
Puanı
1,060
bigbang.jpg

ABD'de izlendiği gün birincisi olan ülkemizde de büyük hayranlıkla izlenen
The Big Bang Theory (Buyuk Patlama Teorisi) komedi dizisi
FavoriForumum uyeleriyle buluşuyor.

Bu dünyaca ünlü komedi de yer almak isteyenler
isimlerini bu konuda yazdırabilir
.

the BIG BANG THEORY
Çok Yakında
GRIFFIN TV'de

Seçmelere Katılanlar;
RevaN
Arslan Bey
mrt-06
XanTier
cookies
Orcun_22
berkann
dizi kolik
denizz19
primavera
ozgur2113
xemrexxx
Dr.Who
cocuklar duymasın
kvp
xBUGRx
OzaN
RuzgarGülü
S.G.A.T.

Son düzenleme:

Sende sağ ol. :)

Sheldon kim oluyor artık. :D

Harbi harbi seçme yapıcam:X Dizide hangi kişilik bu forumdakiyle uyuyorsa az çok onu ona oynatacam.Şöyle örnek vereyim.Sheldon fizikçi.Fizikçi yok forumda ama bilim dalından birisi var (sanırım) RevaN'dı :X Böylesi.Sen seçilemesen bile biton konuktan birisi olacaksin (söz)

- - - Ekleme - - -

Başlığı görünce "acaba" dedim, doğruymuş. :D Başarılar :fat:

Sen oynamıcan mı:bağır:

Harbi harbi seçme yapıcam:X Dizide hangi kişilik bu forumdakiyle uyuyorsa az çok onu ona oynatacam.Şöyle örnek vereyim.Sheldon fizikçi.Fizikçi yok forumda ama bilim dalından birisi var (sanırım) RevaN'dı :X Böylesi.Sen seçilemesen bile biton konuktan birisi olacaksin (söz)

Gömdü beni! O kadar da ilk yazılacak isimlerden biri oldum. Adam tuttu, gömdü beni. :(

- - - Ekleme - - -

Sen oynamıcan mı:bağır:

İzlemesi daha iyi. :D

Ben fizkçi olurum :X

Dizinin adı neden "Büyük Patlama Teorisi" olmadı?:D

Başlıkta öyle yazılmışta ondan sordum.:D