şu son kitabı bitireyim belki ama ben yazmayı beceremem
Ben senden grinin 50 tonu mu ne vardi ya onun uyarlamasını bekliyorum Başrol er ben olabilirim.Sanat için herşey
şu son kitabı bitireyim belki ama ben yazmayı beceremem
Ben senden grinin 50 tonu mu ne vardi ya onun uyarlamasını bekliyorum Başrol er ben olabilirim.Sanat için herşey
Aynen Ama sana bi teklifim olacak bugun hep seni düşündüm
Sen bana anlatırsın kitabi ben görselleri seçerim, fotoroman yaparızşu son kitabı bitireyim belki ama ben yazmayı beceremem
Ne diyorsun sen yahu.
Yazarsan ilk bizim kanalla görüş.şu son kitabı bitireyim belki ama ben yazmayı beceremem
bide forum kaldırmaz o kitabı
Yeri bura değil ama geçenlerde bi foto gördüm aklın hayalin durur nasıl bi kitapmiş dedirtti banabide forum kaldırmaz o kitabı
Puhahahah öyle bişey değil Sana bi rol verecem şimdiden hazır ol diyorum
kanallar mı var artık yetişkin dizisi olcak gece 12den sonra yayınlanır ancaYazarsan ilk bizim kanalla görüş.
atsana o fotoyu
Yeri bura değil ama geçenlerde bi foto gördüm aklın hayalin durur nasıl bi kitapmiş dedirtti bana
Şimdi olmaz Revan'la hele bi görüşem, proje duyrulmadan sana pm atarım
Neymiş o rol? Spoiler vermek istemiyorsan özelden söyleyebilirsin.
Yok olmaz harbiden utanırım Konuştuguma bakma gördüğümde ben bile utandım o dereceatsana o fotoyu
SaolHayırlı olsun
Sheldon değildir herhâlde. Neyse tamam, o zaman atarsın.
Süpriz olsun, heycan olsun
- - - Ekleme - - -
Yok olmaz harbiden utanırım Konuştuguma bakma gördüğümde ben bile utandım o derece
- - - Ekleme - - -
Saol
Dizide pek kız yok. Hayali karakter yaparsın ya da gelir belki birkaç kişi daha.
Yaa şimdi resmi aramaya kalkarsam sapık olurum Gerçi bildiğim bi sitede amaya kitabı okuyan benim alakasız bi resimdir belki
Ben her rolü oynarım diye ufku geniş oyuncu bulamam mı diyorsun