Niye ikinci şansları olsun beYahu ilkinde hediye vermeyenleri diyorum
Ay yeter pişman ettirmesus ve keyfini cikar
Niye ikinci şansları olsun beYahu ilkinde hediye vermeyenleri diyorum
Ay yeter pişman ettirmesus ve keyfini cikar
Bundan sonra benden sana ne konu ne de kuru bir tebrikNiye ikinci şansları olsun beİstemıyorum hediye mediye
Senlik değil durum tabi kiBundan sonra benden sana ne konu ne de kuru bir tebrik
Sonra bakacagim sen eski konularında da böyle misin yoksa ben açtım diyenmi bu tavırların
İlk açınca da pişman ettirmiştin 😏
Haha tamam özelden halederizSenlik değil durum tabi kiTrip atıcak başka bahane bul
Özelden kutlayabilirsin ama
Geçen haftada dedik ama yoktunHaha tamam özelden halederiz
Trip atma sırası sende. yarın akşam oylamada seninle seviyeli güzel bir tartışma olur umarim
Geçen hafta trip atabileceğin bir puan değildi ama. iyiydi puanım. Bu hafta cidden keşke degistirmeseydin. benim gibi arabesk ruhlu biri yabancıyi tabiki aşağılara iterGeçen haftada dedik ama yoktunŞimdiden başlıyorum o zaman
Kulaklarini bağişlarmısın birisine ALlah rızası için. Hak etmiyorsunGeçen hafta trip atabileceğin bir puan değildi ama. iyiydi puanım. Bu hafta cidden keşke degistirmeseydin. benim gibi arabesk ruhlu biri yabancıyi tabiki aşağılara iter
Umarım forum yüksek verir ama 4 haftadır benim listemde aşağıda olanlar sonuçlarda da sonlarda oluyor. 1-2 puan verdiklerimde hep eleniyor
Yahu bana ne laf ediyorsun. Ruhsar'a bir puan verdim elendi, deniz elenecek dedim elendi. Yigitte 1 puan verdim elenecek dedim elendi. Mansur Ark elenecek dedim elendi. o da 1 puan aldı benden. Eeee neymiş? Ben bu işten anliyorumKulaklarini bağişlarmısın birisine ALlah rızası için. Hak etmiyorsun
Bana 2 puan verdiğin şarkı kargoydu dimiYahu bana ne laf ediyorsun. Ruhsar'a bir puan verdim elendi, deniz elenecek dedim elendi. Yigitte 1 puan verdim elenecek dedim elendi. Mansur Ark elenecek dedim elendi. o da 1 puan aldı benden. Eeee neymiş? Ben bu işten anliyorum@kerem
Orada kesin elenecek dediğim 1 puanlik Duman vardıBana 2 puan verdiğin şarkı kargoydu dimiKargo kaçıncı olmuştu
Ben kaçıncı olcam pekiOrada kesin elenecek dediğim 1 puanlik Duman vardıbazen düşük versemde bu iyi gider diyorum. Ben elenecekleri tahmin ediyorum. 3verdigim zirve olmuş, zirvede yer verdiğim 6. Olmuş bunlar önemsiz. Deniz'e 2 puan verdim ama direk elenen o olacak dedim.
Öyle sorarsan olmaz. Benim söylemem gerek. Şimdi bir tahmin dersem puanım ifşa olurBen kaçıncı olcam pekiEn azından tahmin et
Sondan 4 filan yani 😱 (genel tabloda)Öyle sorarsan olmaz. Benim söylemem gerek. Şimdi bir tahmin dersem puanım ifşa olurdirekten dönersin ama elenmeyeceksin onu diyeyimen azından benim son ikilimde değilsin
🤫 Fazla konuşmayalım. Devamı yarınSondan 4 filan yani 😱 (genel tabloda)
O zaman bana tahmin yapamıyorsun🤫 Fazla konuşmayalım. Devamı yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?