Tebrik ederim @Forumdash 'm. Forumda uzun süre yoktun hatta ben geri gelmeyeceğini düşündüm ama gelip hemen kulüp atlaman iyi oldu. Sana alman çikolatalarını ve son zamanlarda en çok dinlediğim hiti hediye ediyorum. Nice kulüplere.
Beyaz çikolata aşiğim ??? Müzik tarzı hoş Fob grubu tarzında Araştirayım bakayımTebrik ederim @Forumdash 'm. Forumda uzun süre yoktun hatta ben geri gelmeyeceğini düşündüm ama gelip hemen kulüp atlaman iyi oldu. Sana alman çikolatalarını ve son zamanlarda en çok dinlediğim hiti hediye ediyorum. Nice kulüplere.
Neden beyaz? Kakao gibisi yoktur bence.Beyaz çikolata aşiğim ??? Müzik tarzı hoş Fob grubu tarzında Araştirayım bakayım
Her yerde kakolu çikolata. Ama beyaz çikolata eşssizdir, nadirdir, amacının dışında kullanılmazNeden beyaz? Kakao gibisi yoktur bence.
Son günlerde ağzıma takıldı. Klibini de dün ilk kez izledim. Bana enerji veriyor da.
Kakaolu çikolataya laf sokanı da ilk kez görüyorum.Her yerde kakolu çikolata. Ama beyaz çikolata eşssizdir, nadirdir, amacının dışında kullanılmaz
Ne diyecemi bilemedimKakaolu çikolataya laf sokanı da ilk kez görüyorum.
Gözlerim fırladı resmen? Beklediğime değmiş. Konsept harika en sevdiklerimden bi buket hazırlamişssin teşekkürler (teşekkür ederken bi ezik kaldım )
hepsini araştırıp hediye paketi yapıp yolladım sana beğendiğine çok sevindimGözlerim fırladı resmen? Beklediğime değmiş. Konsept harika en sevdiklerimden bi buket hazırlamişssin teşekkürler (teşekkür ederken bi ezik kaldım )
Harika ? Bana Oliva hep donuk gelmiştir. Oliva benim gelinim olur. (Walter benim evladım) İneğime iyi bak izlerken Bizim gelinden hayır yokTebrikler @Forumdash nice mesajlara. Dedecim hediyene gelirsek efsane dizinin efsane karakteri Oliva Dunham’ı takdim ediyorum sana. Bu arada finale çok az kaldı... @xemrexxx
Dr. Bishop, size şunu ikram ediyorum o zaman.Harika ? Bana Oliva hep donuk gelmiştir. Oliva benim gelinim olur. (Walter benim evladım) İneğime iyi bak izlerken Bizim gelinden hayır yok
Edepsiz seni walterlarin en efsanesini kime benzetmiş resmen ban nedeniDr. Bishop, size şunu ikram ediyorum o zaman.
Sen de alternatif evrendeki Walter olursun üzülme bu kadarEdepsiz seni walterlarin en efsanesini kime benzetmiş resmen ban nedeni
.Ss
Sen iki evrende de geberen biri olSen de alternatif evrendeki Walter olursun üzülme bu kadar
Dur buldum öyle birini. Onurumla öldüm en azındanSen iki evrende de geberen biri ol
İçine uzaylılar kaçmıştı ilk öldüğünde @ÇiğdemDur buldum öyle birini. Onurumla öldüm en azından
Ağzımızın tadını bozuyor hemen @xemrexxxDr. Bishop, size şunu ikram ediyorum o zaman.