siteden falan almadım bir adamdan aldımne zmaan almistin hangi siteden almistin gercekten cok ucuzmus yani 9 tane birbirinden kalin kitap 30 tl 😱
adam kitaplari korsan almis sende 2. el olarak aldin hattq hatta adam hem korsan hem 2. el kitap almis sanada 3. el olmus o yuzden 30 tlsiteden falan almadım bir adamdan aldım
alla alla kitap bu yemek değilkı bitsin 2.3. el ne fark edicek bana tertemiz geldi gayet iyi şekildeadam kitaplari korsan almis sende 2. el olarak aldin hattq hatta adam hem korsan hem 2. el kitap almis sanada 3. el olmus o yuzden 30 tl
adama resminimi gönderdinalla alla kitap bu yemek değilkı bitsin 2.3. el ne fark edicek bana tertemiz geldi gayet iyi şekilde
çokta ucuza geldi okuduktan sonra işimi görüyor yanı gerisi önemli değil
ama herkesede o fiyata vermez benim ayrıcalığımda var
çokta yabancı sayılmaz tanıdık sayılır 🙂adama resminimi gönderdin
o zmn ndn netten aldinçokta yabancı sayılmaz tanıdık sayılır 🙂
🙂
netten dediğim iştee netten görüşürken ondan aldım kargoyla yolladı elinde varmış o serio zmn ndn netten aldin
netten dediğim iştee netten görüşürken ondan aldım kargoyla yolladı elinde varmış o seri
30 tlye anlaştık kargoyla gönderdi başka şehirde yaşıyor buralı değil
ama normaş fiyatlarıyla korsansız falan almak istiyorsan 100 veya 110 tl bu fiyatlara patlar sana 🙂
🙂
bitireyimde bende sana ucuza satarım hahahahaklisin sende bu arada ezelin bir muzik turu samanyolunun dizileri nde kullaniliyor
Evet bakalim insallah baslarim 4 kitap var daha onumde 4 kitap sonra alip okurum
yok lo ben parayi sana nasil gondercembitireyimde bende sana ucuza satarım hahaha
hesaba yatırıyorsun ama bedavada gönderebilirim ben sana paranın aramızda lafımı oluryok lo ben parayi sana nasil gondercem
Ayy cok iyisin sen yahesaba yatırıyorsun ama bedavada gönderebilirim ben sana paranın aramızda lafımı olur
Tebrikler.
TeşekkürlerTebrikler
SaolTebrikler. Başarıların devamını dilerim.
Sana yetişemicem Saolçen çen sonunda 25 bin olmuş tebrikler