Forumdash 25.000'ler Kulübünde!

adam kitaplari korsan almis sende 2. el olarak aldin hattq hatta adam hem korsan hem 2. el kitap almis sanada 3. el olmus o yuzden 30 tl :F
alla alla kitap bu yemek değilkı bitsin 2.3. el ne fark edicek bana tertemiz geldi gayet iyi şekilde
çokta ucuza geldi okuduktan sonra işimi görüyor yanı gerisi önemli değil :kiki::kiki:
ama herkesede o fiyata vermez benim ayrıcalığımda var :kiki::kiki:

alla alla kitap bu yemek değilkı bitsin 2.3. el ne fark edicek bana tertemiz geldi gayet iyi şekilde
çokta ucuza geldi okuduktan sonra işimi görüyor yanı gerisi önemli değil :kiki::kiki:
ama herkesede o fiyata vermez benim ayrıcalığımda var :kiki::kiki:
adama resminimi gönderdin :A

o zmn ndn netten aldin :)
netten dediğim iştee netten görüşürken ondan aldım kargoyla yolladı elinde varmış o seri
30 tlye anlaştık kargoyla gönderdi başka şehirde yaşıyor buralı değil
ama normaş fiyatlarıyla korsansız falan almak istiyorsan 100 veya 110 tl bu fiyatlara patlar sana 🙂
🙂

netten dediğim iştee netten görüşürken ondan aldım kargoyla yolladı elinde varmış o seri
30 tlye anlaştık kargoyla gönderdi başka şehirde yaşıyor buralı değil
ama normaş fiyatlarıyla korsansız falan almak istiyorsan 100 veya 110 tl bu fiyatlara patlar sana 🙂
🙂

haklisin sende bu arada ezelin bir muzik turu samanyolunun dizileri nde kullaniliyor :D
Evet bakalim insallah baslarim 4 kitap var daha onumde 4 kitap sonra alip okurum