TeşekkürlerTebrik ederim. @Forumdash
Teşekkürler [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'cıTebrikler ! O da benim gibi Karadayici)
Saol Herşey bi kenara fantastik bi kenara Dizi dediğin hayal gücü olmalı zatentebrikler 😉😉
yabancı dizilerde en çok seninle ortak yönümüz var nedense bu forumda fanatstik dizi sevmiyorlar sende olmasan kafayı yerdim herhalde hahah
Hemde çooook TeşekkürlerTebrikler, daha birlikte yorumlayacak çok dizimiz var.
ayy ozaman bu forumun hayal gücü çok eksik tamamlamamız lazımSaol Herşey bi kenara fantastik bi kenara Dizi dediğin hayal gücü olmalı zaten
Hemde çooook Teşekkürler
Ama seninde GoT izlemen lazım Bi göz at seversin gerçektenayy ozaman bu forumun hayal gücü çok eksik tamamlamamız lazım
o diziye çok uzak değilim ben sizlerden daha çok bilgiliyim hatta bende 9 tane falan kitap serisi var 3 tane falan kaldı bitirmeme onları ouyorum deli gibiAma seninde GoT izlemen lazım Bi göz at seversin gerçekten
Bi ara bu konuyu konuşalımo diziye çok uzak değilim ben sizlerden daha çok bilgiliyim hatta bende 9 tane falan kitap serisi var 3 tane falan kaldı bitirmeme onları ouyorum deli gibi
kitabını okuduğun diziyi aynı anda izlemek braz akıl karıştırıyor oyüzden izlemek içimden gelmiyor galiba 🙂
🙂
bu benim yabancı dizilerden okuduğum ilk roman bunu bitirince süpernaturalı almayı düşünüyorum taht oyunlarını 30tl falan almıstım galiba yanlıs hatırlamıyorsam baya bir zamanımı alıyor ama çok keyifli okuması işte bunlar şuan çektim 🙂Bi ara bu konuyu konuşalım
TeşekkürlerTebrikler.
Maşallah bu kitabin devamı da geliyor sanırım Kitap okumak benim için bir eziyetbu benim yabancı dizilerden okuduğum ilk roman bunu bitirince süpernaturalı almayı düşünüyorum taht oyunlarını 30tl falan almıstım galiba yanlıs hatırlamıyorsam baya bir zamanımı alıyor ama çok keyifli okuması işte bunlar şuan çektim 🙂
🙂
bitirince sanada yollayabilirim
bizim burda korsancilar var 10 tlye satiyolar o seriyi guzelmi o taht oyunlari serisi dizinin aynisimi ?tebrikler 😉😉
yabancı dizilerde en çok seninle ortak yönümüz var nedense bu forumda fanatstik dizi sevmiyorlar sende olmasan kafayı yerdim herhalde hahah
tam 9 tane 7.cideyim şuan 3 tane daha var bitirmeye dizi kitapalrını okumak çok zevkli oluyor sanada öneririm 😉😉Teşekkürler
Maşallah bu kitabin devamı da geliyor sanırım Kitap okumak benim için bir eziyet
ben diziyi izlemedim oyüzden diziyle bağlantılımı bilmiyorum 🙂bizim burda korsancilar var 10 tlye satiyolar o seriyi guzelmi o taht oyunlari serisi dizinin aynisimi ?
kaziklanmissin sen tanesi 30 tl ne demek hayatta almam .10-15 tl arasi korsancilarda gelecek yil baslamayi dusunuyorum seriyetam 9 tane 7.cideyim şuan 3 tane daha var bitirmeye dizi kitapalrını okumak çok zevkli oluyor sanada öneririm 😉😉
ben diziyi izlemedim oyüzden diziyle bağlantılımı bilmiyorum 🙂
🙂 ama kitap serileri çok zevkli
30tl almıstım ben 🙂
🙂
hayırr yaa hepsini 30tl aldım 9 kitabıda toplamda 30tlye 🙂kaziklanmissin sen tanesi 30 tl ne demek hayatta almam .10-15 tl arasi korsancilarda gelecek yil baslamayi dusunuyorum seriye
ha anladim sendemi korsanciya gittinhayırr yaa hepsini 30tl aldım 9 kitabıda toplamda 30tlye 🙂
🙂
hayırr internetten şipariş verdim ben sürat kargoyla geldi banaha anladim sendemi korsanciya gittin
ne zmaan almistin hangi siteden almistin gercekten cok ucuzmus yani 9 tane birbirinden kalin kitap 30 tl 😱hayırr internetten şipariş verdim ben sürat kargoyla geldi bana