Forumdan Resimler

Uygulama muhabbetini açmamış olsam, muhtemelen içinizdeki kısayol muhabbeti çıkmamış olacaktı. Ne birikmiş içinizdeki kısayol muhabbeti.

Sadece 2 buçuk saat yoktum

@Araf bak o attıklarımın dışında bu da varmış, yeni gördüm.
Özgür almış ekran görüntüsünü.

Üşenmeyip bulmuş o görüntüleri.

Tamam işte bu konuları ya kura yoluyla ya da yarışma yoluyla belirleyelim. Sonuç olarak talep çok ve o gün fazlasıyla kişi açabilir, sıkıntı olmasın.
Herkes şansını dener, buna yakın olacağını zannetmiyorum konu açacak olanların.

Reactions: Araf
Zaten yaptığımız birşey. Sen çok geriden geliyorsun
Benim dönemimde de vardı, hatırlıyorum böyle şeyleri ama en sevdiğim dizinin yorum konusunu açmak isterim.

------

Ben şanssızım en baştaki olurum, kaçırırım pusu kurmuş olsam bile.

Reactions: Emre Ozansoy
Benim dönemimde de vardı, hatırlıyorum böyle şeyleri ama en sevdiğim dizinin yorum konusunu açmak isterim.

------

00.00 (Dijital) ve 18.00 (TV)'de bassan bile forumda 23.59 yada 17.59 olarak gözükebiliyor. Ya da senden önce tam zamanında açanlar da oluyor.

------

@Tolstoyevski 'nin de en sevdiği dizi konusu. Hadi benden başkasından rica ettin ama biz açmayıp yine 5 kişi açarsa ne anlamı kalıyor

Kim kapıyorsa alsın işte

00.00 (Dijital) ve 18.00 (TV)'de bassan bile forumda 23.59 yada 17.59 olarak gözükebiliyor. Ya da senden önce tam zamanında açanlar da oluyor.
Biliyorum yeğenim, emekli adamımben; senden önce de vardım. Gerçi dijital olarak yoktum, ben yokken çıktı bu dijital yorumlar.

@Tolstoyevski 'nin de en sevdiği dizi konusu. Hadi benden başkasından rica ettin ama biz açmayıp yine 5 kişi açarsa ne anlamı kalıyor

Kim kapıyorsa alsın işte
Ondan diyorum ya yarışma ya da kura usulü yapalım, kim çıkarsa ya da kazanırsa o açsın diye.

------

Ha bak bu da maç konusu.
@Araf

@Emre Ozansoy'a bak, maçla ilgisi yok, maç konusu açıyor.

Reactions: Dosi
Değişiklik iyidir.