Forumdan Resimler

Bu nedir, anlamadım?
Araç çubuğunda "uygulamayı seç" diye bir şey var, onu seçtiğinde uygulama gibi bilgisayarın yüklüyor forumu ve tarayıcı üzerinden girmeden de girebiliyorsun foruma. Uygulama değil de, uygulama da diyebiliriz.

Kısayolun telefondaki tek artısı Chrome ve Google'daki çubuklar çıkmadığından ekran gergeniş oluyor. Daha rahat geziniliyor.

Bilgisayarda artısı yok.

Bilgisayarda pek işe yaramıyor kısayol ama telefonda baya işe yarıyor. Tarayıcı üzerinden dolaşmak baya yoruyor.

Reactions: xdragxx
Bilgisayarda pek işe yaramıyor kısayol ama telefonda baya işe yarıyor. Tarayıcı üzerinden dolaşmak baya yoruyor.
Daha önce belirtmiştim. Ben bu şekilde dolanıyorum
online listesi ilk giriş yaptığım yer
forumun içinde istenilen yerlere bir kaç tıklama ile ulaşacağıma 2 tık ile ışınlanıyorum

Bende tek ana sayfanın kısa yolu var. O da yetiyor bana.
Ama bir kaç tane daha kısım ekleyebilirim.

Reactions: Dosi
Reactions: Emre Ozansoy
Mobil ile tek çatı altında dolanmak zor. Haliyle mobilde en çok konu açtığım yerleri kısa yol yapmışım
bir sra Friends'e sık sık yorum yazardım. O ordan kalmış
daha güncellemedim.
Ya ben forumda aktif olmaya başladığımdan beri böyle kullanıyorum. Ana ekrana kısayol ekledim, normal uygulama gibi kullanıyorum. Kategorilerin yerlerine alıştığım için de artık zor gelmiyor.

Evet, Friends dikkatimi çekti. Sormayı unuttum yukarıda ki mesajda.

Reactions: Dosi
İşte ikide bir kategori - yabancı dizi - sonra Friends tıklayacağıma direk ordan tıklayıp bölüm yorumlarımı yazıyordum

Alışkanlığa bakıyor evet. Mobil ile cidden zor. Ben çok dolanıyorum ve böylesi işime geliyor

Reactions: Emre Ozansoy