Forumdan Resimler

Uyku tutmadı, kaç gündür ertelediğim konularıda aradan çıkardım. Aslında var bir kaç tane ama onu da artık başka zaman toplu açarım belki
Gece kuşluğu kulübüne hoş geldin çay demledim rüyanda içersin artık
Baya ıssız şu an ortam 😱

Reactions: 12.Adam and Dosi
@Dosi , çalışsın sen böyle pinekle.
Çalışan kazanır,elması kızarır.
Seni çürük elma seni...
O da çalışkan ama. Teknik işkerde kafa yoran birisi
hakkını yedirmem arkadaşımın @Tolstoyevski
ama tabi bir ben kadar olamaz

Bize yoldaş deyip arkadan kuyu kazan @12.Adam ilk fırsatta bizi gömüp üstüne fıstıklı helvamızı yemeye niyetlenmiş ama canım arkadaşım @Dosi son anda oyunu bozarak bizi elimizden tutup kurtarmış ve @12.Adam ’a had bilmiş ve kendisini de haklı olarak övmüş arada
Söz düşmüyor diyecek zira pamuk gibi olduk

Foruma böyle bir özellik gelmiş, çok da iyi olmuş ama sadece benim profilimde mi böyle görünüyor acaba?

@bazinga

Reactions: bazinga
Hayır sadece sende değil pek çok kişide.
Sadece kişiye görünüyor o zaman bu olay. Senin kullanıcı adın değişti örnek vermek gerekirse, görünmüyor ya da @Veteran değişti, o da görünmüyor.

Bir de çok eskiyse bu değişim görünmüyor sanırım. Benim ilk kullanıcı adım görünmüyor. 2012'de değiştirmiştim zaten, haliyle görünmez sanırım.

Reactions: batuhankaralar
Hayır sadece sende değil pek çok kişide.

Ben bu olaya hakimim
kişi yeni değişim yapanları bir kaç ay(1 yılda olabilir) görebiliyor sadece ama kendilerini herzaman görüyor galiba yeni sistem sonrası

Reactions: Araf
Belli bir tarihe kadar olanlar duruyor sadece sistemde.

Reactions: Araf
Belli bir tarihe kadar olanlar duruyor sadece sistemde.
Demek bu sistem sadece bana işliyor.

Hiç unutmam kullanıcı adımın değiştiği zamanı. @Dosi'ye söylemiştim, @Dosi de sana söylemiş ve 4 Nisan'da değişmişti ve 5 Nisan'da foruma dönmüştüm. Daha sonra 5 Temmuz'da gitmiştim ve 5 Temmuz'da dönmüştüm. Görüldüğü üzere düz rakam takıntım var.

Dosi çok fazla haberci kuş misali haberini getirip durdu
BSC yorumları, film yorumları, film listen vs vs.

Reactions: EmreCan and Araf
Reactions: slhttnmtl