Keith Long
Favori Üye
Benimkisi tam bomba@Dosi, "Keçiörengücü" deyip, o takımın çıkmasını da atabilirsin.
Benimkisi tam bomba@Dosi, "Keçiörengücü" deyip, o takımın çıkmasını da atabilirsin.
Onu da sen alıntı yapıp SS al@Dosi, "Keçiörengücü" deyip, o takımın çıkmasını da atabilirsin.
Şoklardayım. 😱OSM'de kura çekimi yapılmaktaydı.
Keçiörengücü takımı bana çıkmasın ismi zormuş dedim ve şansımada 18 takımdan o çıktı ve ben ismini uzun uzun yazmamak için 🐐 diye yazmıştım. @pompy 'den ilk kez açıklamalı bir güldürü aldım ve bunu belgelemesem olmaz
Ekli dosyayı görüntüle 88754
@xdragxx @Tolstoyevski @Sherlock @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @Araf @alperuz @serhatt @eskici @Angelica @Emre Ozansoy @12.Adam @Özgür @xBUGRAx @xemrexxx @emreemreu @dreamy @Forumdash @The_Erinch @bazinga
Moralim bozukken pompy sayesinde gülme krizine girdimŞoklardayım. 😱
OSM'de kura çekimi yapılmaktaydı.
Keçiörengücü takımı bana çıkmasın ismi zormuş dedim ve şansımada 18 takımdan o çıktı ve ben ismini uzun uzun yazmamak için 🐐 diye yazmıştım. @pompy 'den ilk kez açıklamalı bir güldürü aldım ve bunu belgelemesem olmaz
@xdragxx @Tolstoyevski @Sherlock @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @Araf @alperuz @serhatt @eskici @Angelica @Emre Ozansoy @12.Adam @Özgür @xBUGRAx @xemrexxx @emreemreu @dreamy @Forumdash @The_Erinch @bazinga
Sen iyice çıkarcı oldun.
Sen iyice çıkarcı oldun.
Zirveden inmeyince hırs büründü
Ben sadece diss sayılmıyor sanıyordum ama sen benim kanal tanıtım projemede şaşkın atmışsın ve sayılmamış aylık reaksiyonda
OSM'de kura çekimi yapılmaktaydı.
@pompy şaşırttı.OSM'de kura çekimi yapılmaktaydı.
Güldürü yap be, o reaksiyon hesaplanmıyor enler listesinde@pompy şaşırttı.
Bilmiyordum. 😱Güldürü yap be, o reaksiyon hesaplanmıyor enler listesinde
Bugün Haziran ayının aylık enler listesinde farkettimBilmiyordum. 😱
Senin gözünden de hiçbir şey kaçmıyor.Bugün Haziran ayının aylık enler listesinde farkettimkanal projem 32 reaksiyondu ama iki tanesi ilginç emojisi oyüzden 30 sayılmış
Yeteneklerim çokta, kullanacak alan imkan yokSenin gözünden de hiçbir şey kaçmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?