Keith Long
Favori Üye
Benimkisi tam bomba@Dosi, "Keçiörengücü" deyip, o takımın çıkmasını da atabilirsin.
Benimkisi tam bomba@Dosi, "Keçiörengücü" deyip, o takımın çıkmasını da atabilirsin.
Onu da sen alıntı yapıp SS al@Dosi, "Keçiörengücü" deyip, o takımın çıkmasını da atabilirsin.
Şoklardayım. 😱OSM'de kura çekimi yapılmaktaydı.
Keçiörengücü takımı bana çıkmasın ismi zormuş dedim ve şansımada 18 takımdan o çıktı ve ben ismini uzun uzun yazmamak için 🐐 diye yazmıştım. @pompy 'den ilk kez açıklamalı bir güldürü aldım ve bunu belgelemesem olmaz
Ekli dosyayı görüntüle 88754
@xdragxx @Tolstoyevski @Sherlock @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @Araf @alperuz @serhatt @eskici @Angelica @Emre Ozansoy @12.Adam @Özgür @xBUGRAx @xemrexxx @emreemreu @dreamy @Forumdash @The_Erinch @bazinga
Moralim bozukken pompy sayesinde gülme krizine girdim o takımdan dolayı moralim bozuldu yaniŞoklardayım. 😱
OSM'de kura çekimi yapılmaktaydı.
Keçiörengücü takımı bana çıkmasın ismi zormuş dedim ve şansımada 18 takımdan o çıktı ve ben ismini uzun uzun yazmamak için 🐐 diye yazmıştım. @pompy 'den ilk kez açıklamalı bir güldürü aldım ve bunu belgelemesem olmaz
@xdragxx @Tolstoyevski @Sherlock @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @Araf @alperuz @serhatt @eskici @Angelica @Emre Ozansoy @12.Adam @Özgür @xBUGRAx @xemrexxx @emreemreu @dreamy @Forumdash @The_Erinch @bazinga
İlginç emojini güldürdüne çevir, reaksiyona sayılmıyor @Forumdash sendeŞoklardayım. 😱
Sen iyice çıkarcı oldun.İlginç emojini güldürdüne çevir, reaksiyona sayılmıyor @Forumdash sende
Olay ilginç değil zaten şaşkınlık @bazinga şu emojinin adını değiştir bi zahmet yaİlginç emojini güldürdüne çevir, reaksiyona sayılmıyor @Forumdash sende
Sen iyice çıkarcı oldun.
Zirveden inmeyince hırs büründüOlay ilginç değil zaten şaşkınlık @bazinga şu emojinin adını değiştir bi zahmet ya
Ben sadece diss sayılmıyor sanıyordum ama sen benim kanal tanıtım projemede şaşkın atmışsın ve sayılmamış aylık reaksiyonda @bazinga @Sherlock
OSM'de kura çekimi yapılmaktaydı.
@pompy şaşırttı.OSM'de kura çekimi yapılmaktaydı.
Güldürü yap be, o reaksiyon hesaplanmıyor enler listesinde@pompy şaşırttı.
Bilmiyordum. 😱Güldürü yap be, o reaksiyon hesaplanmıyor enler listesinde
Bugün Haziran ayının aylık enler listesinde farkettim kanal projem 32 reaksiyondu ama iki tanesi ilginç emojisi oyüzden 30 sayılmışBilmiyordum. 😱
Senin gözünden de hiçbir şey kaçmıyor.Bugün Haziran ayının aylık enler listesinde farkettim kanal projem 32 reaksiyondu ama iki tanesi ilginç emojisi oyüzden 30 sayılmış
Yeteneklerim çokta, kullanacak alan imkan yokSenin gözünden de hiçbir şey kaçmıyor.