Forumdan Resimler

site sayfa açıldığında adblock reklamdan sayfayı açmadı bende forum kapandı sandım

@bazinga arama motoru çalışmıyor yine. Bu nedenle çok konu kilitlenebilir. Kendi konumuzu bile bulamıyoruz

@Yakamoz-Asi senle dün hesap kitap işi yaptık diye imha etmişler mesaj bakma ayarını
Sen kimseyi izlemediğin için kimse nerde ne mesaj yazdın konulara girmeden anlamaz
benimde izlemediklerim görmez mesajlarımı
, onu geç ben kendi konularıma ulaşamayacam artık kısa yoldan

Artık @Sherlock daha çok @serhatt ın açılmış konularını açar

Niye bozulmuş yine

Normal forum 8 saat kapalıydı. Sabah ilk ben girdim yorum yaptım.

@eskici nin ensesindeyim artık @MasacRE- @MEnes

Hedefime ramak kalmış

Edit: Bu bölümde amma yazmışım 😱
En çok mesaj yazan benim burda

Turabi elendi eleneli foruma girmemiş, "ensesindeyim" diyor.
Hatice'ye değil neticeye bakıyoruz ve benden 2 sene önce üye olmuş biri artı bende ilk 1 buçuk senemde aktif değildim pek 😉
ve
Turabi deme, şimdi çok pis bir gönderme yaparım yoksa
@MasacRE-

@Yakamoz-Asi pardon üsteki mesajdaki güldürü yanlışlıkla gitti diye geri verdim

Önemli olan önceden üye olmak değil, üye olduğun süre zarfında aktiflik göstermek. Demek ki, iyi aktiflik göstermişsin ve bu kadar çok yükselmişsin.

Turabi elendi eleneli foruma girmemiş, "ensesindeyim" diyor.

Önemli olan önceden üye olmak değil, üye olduğun süre zarfında aktiflik göstermek. Demek ki, iyi aktiflik göstermişsin ve bu kadar çok yükselmişsin.
iki çelişkili mesaj seninkisi

2016 sonu 2017 başı aktifliğimin başları gibi görülsede (sadece yorumlar yapardım) 2018'i benim asıl yılım olarak görüyorum
Acemilik yıllarıydı öncesi

iki çelişkili mesaj seninkisi

2016 sonu 2017 başı aktifliğimin başları gibi görülsede (sadece yorumlar yapardım) 2018'i benim asıl yılım olarak görüyorum
Acemilik yıllarıydı öncesi
Herhangi bir çelişki yok, bozmaya çalışma hiç.

Yukarıda uzun zamandır aktif olmadığını dile getirdim. Aşağıda ise, önemli olanın aktif olduğu süre zarfında göstermiş olduğu aktifliğin önemli olduğunu belirttim.

Yukarda bana taş atıp aşağıda övdün beni. Gördüğüm, hissettiğim bu Arslan Bey!