Ha ben başka bir şey anladım pardon.Ben program falan indirmedim. Normal Samsung İnternet servisinden giriyorum
Ha ben başka bir şey anladım pardon.Ben program falan indirmedim. Normal Samsung İnternet servisinden giriyorum
Kiz Ben sizden çok yazan rakama takılı kaldım nasıl alıyormuş uz o parayı şimdi boşver @denizz19 marulunun
Yanıma da yakışmışsın hani
Canım kredi oKiz Ben sizden çok yazan rakama takılı kaldım nasıl alıyormuş uz o parayı şimdi boşver @denizz19 marulunun
Yanındaki güzel olunca tabiki yakışırYanıma da yakışmışsın hani
İşte forum reklamlarla dönecek. Her birimiz reklamlara basarsak, @bazinga'nın forum konusunda eli daha rahatlar.Daha dün @bazinga nın profilinde forumdaki reklamların sözü geçmişti. Az önce etkinlik akışına bakınca artık reklam anonsunun orayada yerleştiğini gördüm 😱 Daha önce yoktu :S
Çok büyük ve rahatsız edici bence :S
Ekli dosyayı görüntüle 61463
@denizz19 @gözlemci @Arslan Bey @DarkLegenD @turkuazz
Seni güzelleştiren benim sıska .ssCanım kredi oTürkiye'de yaşayanlara vermezler
Yanındaki güzel olunca tabiki yakışır
bu benle Deniz'iz. Deniz şaşırdı ilk görünceİşte forum reklamlarla dönecek. Her birimiz reklamlara basarsak, @bazinga'nın forum konusunda eli daha rahatlar.
Çok kibarsın canımSeni güzelleştiren benim sıska .ss
Deniz'e çok benziyor ama doğru. Sana da benziyor gibi gibi.bu benle Deniz'iz. Deniz şaşırdı ilk görünceNeslihan'in konusuna bak istersen.
Çok kibarsın canım
Niye bozulmuş yine@bazinga arama motoru çalışmıyor yine. Bu nedenle çok konu kilitlenebilir. Kendi konumuzu bile bulamıyoruz
@Yakamoz-Asi senle dün hesap kitap işi yaptık diye imha etmişler mesaj bakma ayarınıSen kimseyi izlemediğin için kimse nerde ne mesaj yazdın konulara girmeden anlamazbenimde izlemediklerim görmez mesajlarımı, onu geç ben kendi konularıma ulaşamayacam artık kısa yoldan
Ekli dosyayı görüntüle 61579
Artık @Sherlock daha çok @serhatt ın açılmış konularını açar
@bazinga arama motoru çalışmıyor yine. Bu nedenle çok konu kilitlenebilir. Kendi konumuzu bile bulamıyoruz
@Yakamoz-Asi senle dün hesap kitap işi yaptık diye imha etmişler mesaj bakma ayarınıSen kimseyi izlemediğin için kimse nerde ne mesaj yazdın konulara girmeden anlamazbenimde izlemediklerim görmez mesajlarımı, onu geç ben kendi konularıma ulaşamayacam artık kısa yoldan
Ekli dosyayı görüntüle 61579
Artık @Sherlock daha çok @serhatt ın açılmış konularını açar
Turabi elendi eleneli foruma girmemiş, "ensesindeyim" diyor.
Ben de 100 sayısının ensesindeyim ama çıkmayı hiç istemiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 61617
@eskici nin ensesindeyim artık @MasacRE- @MEnes
Hedefime ramak kalmış
Edit: Bu bölümde amma yazmışım 😱En çok mesaj yazan benim burda
Ekli dosyayı görüntüle 61619
Hatice'ye değil neticeye bakıyoruz ve benden 2 sene önce üye olmuş biri artı bende ilk 1 buçuk senemde aktif değildim pek 😉Turabi elendi eleneli foruma girmemiş, "ensesindeyim" diyor.
Önemli olan önceden üye olmak değil, üye olduğun süre zarfında aktiflik göstermek. Demek ki, iyi aktiflik göstermişsin ve bu kadar çok yükselmişsin.Hatice'ye değil neticeye bakıyoruz ve benden 2 sene önce üye olmuş biri artı bende ilk 1 buçuk senemde aktif değildim pek 😉
ve
Turabi deme, şimdi çok pis bir gönderme yaparım yoksa@MasacRE-
@Yakamoz-Asi pardon üsteki mesajdaki güldürü yanlışlıkla gitti diye geri verdim
Turabi elendi eleneli foruma girmemiş, "ensesindeyim" diyor.
iki çelişkili mesaj seninkisiÖnemli olan önceden üye olmak değil, üye olduğun süre zarfında aktiflik göstermek. Demek ki, iyi aktiflik göstermişsin ve bu kadar çok yükselmişsin.
Herhangi bir çelişki yok, bozmaya çalışma hiç.iki çelişkili mesaj seninkisi
2016 sonu 2017 başı aktifliğimin başları gibi görülsede (sadece yorumlar yapardım) 2018'i benim asıl yılım olarak görüyorumAcemilik yıllarıydı öncesi
Yukarda bana taş atıp aşağıda övdün beni. Gördüğüm, hissettiğim bu Arslan Bey!Herhangi bir çelişki yok, bozmaya çalışma hiç.
Yukarıda uzun zamandır aktif olmadığını dile getirdim. Aşağıda ise, önemli olanın aktif olduğu süre zarfında göstermiş olduğu aktifliğin önemli olduğunu belirttim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?