Forumdan Resimler

İşte forum reklamlarla dönecek. Her birimiz reklamlara basarsak, @bazinga'nın forum konusunda eli daha rahatlar. :)
bu benle Deniz'iz. Deniz şaşırdı ilk görünce :F Neslihan'in konusuna bak istersen.
Screenshot_20180909-185853.png
Seni güzelleştiren benim sıska .ss :A
Çok kibarsın canım :A

@bazinga arama motoru çalışmıyor yine. Bu nedenle çok konu kilitlenebilir. Kendi konumuzu bile bulamıyoruz :D

@Yakamoz-Asi senle dün hesap kitap işi yaptık diye imha etmişler mesaj bakma ayarını :A Sen kimseyi izlemediğin için kimse nerde ne mesaj yazdın konulara girmeden anlamaz :A benimde izlemediklerim görmez mesajlarımı:A , onu geç ben kendi konularıma ulaşamayacam artık kısa yoldan :T:
20180916_102219.png

Artık @Sherlock daha çok @serhatt ın açılmış konularını açar :A:A

@bazinga arama motoru çalışmıyor yine. Bu nedenle çok konu kilitlenebilir. Kendi konumuzu bile bulamıyoruz :D

@Yakamoz-Asi senle dün hesap kitap işi yaptık diye imha etmişler mesaj bakma ayarını :A Sen kimseyi izlemediğin için kimse nerde ne mesaj yazdın konulara girmeden anlamaz :A benimde izlemediklerim görmez mesajlarımı:A , onu geç ben kendi konularıma ulaşamayacam artık kısa yoldan :T:
Ekli dosyayı görüntüle 61579

Niye bozulmuş yine :(

Ekli dosyayı görüntüle 61579

Normal forum 8 saat kapalıydı. Sabah ilk ben girdim yorum yaptım. :A

Turabi elendi eleneli foruma girmemiş, "ensesindeyim" diyor. :)
Hatice'ye değil neticeye bakıyoruz ve benden 2 sene önce üye olmuş biri artı bende ilk 1 buçuk senemde aktif değildim pek 😉
ve
Turabi deme, şimdi çok pis bir gönderme yaparım yoksa:A @MasacRE- :A

@Yakamoz-Asi pardon üsteki mesajdaki güldürü yanlışlıkla gitti diye geri verdim :F

Hatice'ye değil neticeye bakıyoruz ve benden 2 sene önce üye olmuş biri artı bende ilk 1 buçuk senemde aktif değildim pek 😉
ve
Turabi deme, şimdi çok pis bir gönderme yaparım yoksa:A @MasacRE- :A

@Yakamoz-Asi pardon üsteki mesajdaki güldürü yanlışlıkla gitti diye geri verdim :F
Önemli olan önceden üye olmak değil, üye olduğun süre zarfında aktiflik göstermek. Demek ki, iyi aktiflik göstermişsin ve bu kadar çok yükselmişsin. :D

Turabi elendi eleneli foruma girmemiş, "ensesindeyim" diyor. :)

Önemli olan önceden üye olmak değil, üye olduğun süre zarfında aktiflik göstermek. Demek ki, iyi aktiflik göstermişsin ve bu kadar çok yükselmişsin. :D
iki çelişkili mesaj seninkisi :F

2016 sonu 2017 başı aktifliğimin başları gibi görülsede (sadece yorumlar yapardım) 2018'i benim asıl yılım olarak görüyorum :A Acemilik yıllarıydı öncesi :A

iki çelişkili mesaj seninkisi :F

2016 sonu 2017 başı aktifliğimin başları gibi görülsede (sadece yorumlar yapardım) 2018'i benim asıl yılım olarak görüyorum :A Acemilik yıllarıydı öncesi :A
Herhangi bir çelişki yok, bozmaya çalışma hiç. :A

Yukarıda uzun zamandır aktif olmadığını dile getirdim. Aşağıda ise, önemli olanın aktif olduğu süre zarfında göstermiş olduğu aktifliğin önemli olduğunu belirttim. :D

Herhangi bir çelişki yok, bozmaya çalışma hiç. :A

Yukarıda uzun zamandır aktif olmadığını dile getirdim. Aşağıda ise, önemli olanın aktif olduğu süre zarfında göstermiş olduğu aktifliğin önemli olduğunu belirttim. :D
Yukarda bana taş atıp aşağıda övdün beni. Gördüğüm, hissettiğim bu Arslan Bey! :A