Forumdan Resimler

Yeni sistemin bu konudaki ilk resmi benden olsun :A yarın obürgün bu sistemde değişirse hatıra kalsın bu görünüm :A
Ah ah yine Diss Savaşları geldi aklıma :T @MasacRE @DarkLegenD @kerem @MEnes @eskici
65076

Birde eski sistemdeki özel gücümü gösterdiğim ekran resmini gördüm :A @gözlemci ye atmıştım ama sonrasında Hem beğeni hem güldürü atarak @xemrexxx ye çok kıyak geçtim 😛:A ifşa edebilirim artık :A
65078

@Tolstoyevski @Forumdash @turkuazz @Sherlock @denizz19 @eskici @dreamy @Yiğitt

Yeni sistemin bu konudaki ilk resmi benden olsun :A yarın obürgün bu sistemde değişirse hatıra kalsın bu görünüm :A
Ah ah yine Diss Savaşları geldi aklıma :T @MasacRE @DarkLegenD @kerem @MEnes @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 65076

Birde eski sistemdeki özel gücümü gösterdiğim ekran resmini gördüm :A @gözlemci ye atmıştım ama sonrasında Hem beğeni hem güldürü atarak @xemrexxx ye çok kıyak geçtim 😛:A ifşa edebilirim artık :A
Ekli dosyayı görüntüle 65078

Akıllarda hep bu hoş anılar kalacak, ileride daha büyük değişimler bile olabilir kim bilir. :A

• Harika
Reactions: Dosi

Mavi rengim :bhr:

• Güldürdün

iyi hatıra çıkar bu sayfadan :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx and Dosi
@xBUGRAx gibi yine online listesinde gezinirken en az 4 ziyaretcinin bilmediğimiz bir üyenin profilinde olmasi ilgimi çekti, bi bakayım dedim
aynı gün kayıt olup 0 mesajla kaybolan biriymiş ama ilginç olan daha geçen ay üye olan birinin profilinin bukadar merak edilmesi :F öyle google robot falanda değil, canlı kanlı ziyaretçiler :A
Ekli dosyayı görüntüle 72051
@S.G.A.T. @denizz19 @Yiğitt @MasacRE @turkuazz @dreamy @serhatt @kerem @MEnes @xemrexxx @ozgur2113 @Aserat @Tolstoyevski
Bunların hepsi foruma üye olsa buralar coşar. :A

• Güldürdün
Senden sonra 1. yılını kutladığımız bir üye olmadı bir türlü :A Neyseki seni kaybetmedik :Z
Şubat 2011'de başka foruma üye olup 2012'de moderetör olmuştum da o site 2017'de kapandı maalesef. Baya da emek verdiğim için çok üzülmüştüm. :A

Şimdi sıra burada, keşke başkaları da gelse. Şunun şurasında hepi topu 30 kişi ya varız ya yokuz. :(

• Beğendim
Şubat 2011'de başka foruma üye olup 2012'de moderetör olmuştum da o site 2017'de kapandı maalesef. Baya da emek verdiğim için çok üzülmüştüm. :A

Şimdi sıra burada, keşke başkaları da gelse. Şunun şurasında hepi topu 30 kişi ya varız ya yokuz. :(
İlk ve tek üye olduğum forum. ben senin aksine geç başladım muhabbetlere. 1 buçuk sene sonra survivor dışindaki konulara odaklanmaya başladım ama en çok 2018'te uzun aralar vermeden full aktifliğe devam ettim (başları ve sonları hariç :A ). Çok güzel şeylere vesile olduğu için favori yılım ve en eğlendiğim sene oldu ?

• Beğendim
Reactions: kerem
İlk ve tek üye olduğum forum. ben senin aksine geç başladım muhabbetlere. 1 buçuk sene sonra survivor dışindaki konulara odaklanmaya başladım ama en çok 2018'te uzun aralar vermeden full aktifliğe devam ettim (başları ve sonları hariç :A ). Çok güzel şeylere vesile olduğu için favori yılım ve en eğlendiğim sene oldu ?
Aynen, güzel bir yıldı forum adına. 10.000 mesaj yazmışım o zaman. Bu sene 2.500 mesaj yazdım sadece. Arada uçurum fark var. :A