Forumdan Resimler

Kullanacağımı pek sanmıyorum o özelliği ama anlattığına göre güzelmiş sanırım, ne diyim kolay gelsin.

Yok artık ok orda bulunuyor muydu ya bunu hiç bilmiyorduk

Yok artık ok orda bulunuyor muydu ya bunu hiç bilmiyorduk
İyi ozaman öğrenmiş oldun
şimdi senin alıntıladığın mesajımda ok'a basıp mesajıma hemen ulaşıyorum resme tekrar bakabilmem için

İkinci bilgini bilmiyordum valla söylediğin iyi oldu zeynoşum

İkinci bilgini bilmiyordum valla söylediğin iyi oldu zeynoşum
@eskici de bilmiyordur kesin

eskici, vadikızı hani benim mesajı alıntılamışya, "dosi dedi"nin yanındaki pile bas orjinale git bak
bildirimi madem kaçırdın bu şekildede bulunabilir

Acaba bu iki genç neyi konuşup yorumluyorlar?
Onların görüpte bizim göremediğimiz ne

@Tolstoyevski @MEnes

Oha orta çağa dönmüşüz, 'Güldürdün' ü göremedim şok oldum.
Orda müzik atmıştı baya da sağlam müzikti. O da mı kaybolmuş.
2 gün düzgün giremedim bu foruma ne olmuş ya.
Aslında dün farkettim videoların görünmediğini ama bir dizinin önizleme konusunu açınca videonun görünmedigini hatırladım. Konum komik görünmesin diye videodan heyecanlı sahnelerin ekran resmini alarak ekledim
Kurtardım karizmayı ama sizinki çizilmiş gibi

At demişsiniz ama boş

Biz müziği dinleyip o muazzam sanatsal duyguyu o anda aldığımız için problem yok.
Geri kalanın ne hissettiğini önemser miyiz sence, tabi ki hayır.
Forumun bu hale gelmesi ise anlam veremediğim bir durum, ne oldu acaba arka planda.

Daha öncede forum ara sıra problem yaşardıda ama bukadar değil
Ozan şimdilik bazi özellikleri kapatmış düzelirmi diye. Videolar haricinde hatika güldürü vs. yok.
O değilde bu aralar bizim diss analizini yapacaktım
@MasacRE- ile @eskici nin diss savaşı baya heyecanlıydı. Bi biri öne geçiyor sonra diğeri.
Şimdilik hepsi yok oldu

Şimdi birini kızdırsan diss atamıyacak

Güldürdün
Artık böyle yazıyla ifade edeceğiz herhalde hislerimizi
Dis yoksa ben de mülayim bir insana dönüşebilirim belki

Güldürdün
Artık böyle yazıyla ifade edeceğiz herhalde hislerimizi
Dis yoksa ben de mülayim bir insana dönüşebilirim belki
Hiç sorma
Dün Utc önizleme konusu açtım hop video yok
videodan ekran resmi alıp konuya ekledim. Komik görünmesine mani oldum en azından

@kerem ben son mesajları böyle görürüm hep? ve profil mesajlarıda bu şekilde farkederim. Diğer yol galiba bilgisayardan girenler için ama bu yol ben bilgisayar kullanırkende burdan bakardım

Dissiz forum mu olur ya

Ya ana sayfada olmayınca son mesajlara bakmak için sürekli etkinliğe tıklamak sıkıyor. Ben foruma hep telwgondan girerim. Sitede o kadar çok hata varken düzeltmek yerine neden bozuluyor anlamıyorum.

Ya ana sayfada olmayınca son mesajlara bakmak için sürekli etkinliğe tıklamak sıkıyor. Ben foruma hep telwgondan girerim. Sitede o kadar çok hata varken düzeltmek yerine neden bozuluyor anlamıyorum.
Ben kendimi bildim bileli o yöntemle hakim olurum mesajlara. Zaten mobil iken ana sayfa falan sizin gibi görünmüyor. Alışkanlıktan olsa gerek üşenmiyorum etkinliğe bakmaya
. Az evvel bilgisayar görünümu denedim mobilden, anladım ne demek istediğinizi.